Emel ve Özden Cerrahoğlu "Sara elenir diye düşünüyoruz" dediler. Hafta boyunca Ezgi ile tartışan Ayşegül ise "Evet Sara elenir ama Ezgi'nin de hafta içinde yaptığı atarları, tripleri anlayabilmiş değilim" şeklinde konuştu. İşte Benim Stilim All Star'da kim elendi sorusu birazdan yanıt bulacak!
JÜRİ SARA KOÇOĞLU'NU ELEDİ

Ezgi Ünal ile jüri karşısında elenme heyecanı yaşayan Sara Koçoğlu İşte Benim Stilim All Star'a sekizinci haftada veda etti. Bütün jüri söz birliği etmişçesine Sara'nın elenmesini istedi.

İŞTE BENİM STİLİM 8. HAFTADA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim All Star'da Sara Koçoğlu mu elenecek? Bugünkü cuma şıklığında en yüksek puanı Özden Cerrahoğlu elde etti. En düşük puanları ise Sara Koçoğlu, Ezgi Ünal ve Ezgi Baylar aldı. Jüri üyeleri Ezgi Ünal'ı korumaya aldı. Sara Koçoğlu'nun ise iki ağlayan suratı olduğundan ve bir rozet daha takamayacağından dolayı o rozet mecburen ezgi Baylar'a takıldı. Böylelikle şimdiye kadar ağlayan suart takmayan yarışmacı kalmamış oldu. Haftanın rozet takan dört yarışmacı oldu böylelikle. Ezgi Baylar, Nihal Candan, Ezgi Ünal ve Sara Koçoğlu. Jüri üyesi bu kez Ezgi Baylar'ı korumaya aldı. Son derece sönük bir performans sergileyen Sara Koçoğlu elenmeye çok yakın!