İşte Benim Stilim ünlüler başlıyor. Bu hafta all starın final yapıp birincisini belirlemesinin ardından jüri de değişecek.

Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği İşte Benim Stilim ünlüler jürisinde Nur Yerlitaş'ın yerini Neslihan Yargıcı, Kemal Doğulu'nun yerini de Hakan Akkaya alacak. İşte Benim Stilim ünlüler jürisinde koltuğu değişmeyen iki isim ise İvana Sert ve Uğurkan Erez oldu.

İŞte Benim Stilim Ünlüler Kadrosouyla ilgili aşağıdaki bilgiler ne yazık ki tutmadı. İşte BenimStilim Ünlüler başladı.İŞte Benim Stilim Ünlüler yarışmacıları için aşağıdaki bağlantıyı tıklayın...

İŞTE BENİM STİLİM ÜNLÜLER 2016 YARIŞMACILARI TAM LİSTE


İŞTE BENİM STİLİM ÜNLÜLER YARIŞMACILARI KİMLER?


Yarışmaya 'Ünlüler' ismi konulsa da aslında Asena dışında 'ünlü' tabirine uyan isim yok. İşte Benim Stilim ünlüler kadrosu Acun Ilıcalı'nın yarışmalarından derleme oldu.


İşte Benim Stilim 'ünlüler' kadrosundaki isimler şunlar;

SERENAY AKTAŞ

Survivor 2014 ve Survivor All Star'da yarışmacısı. Futbolcu olan Serenay Aktaş Acun Ilıcalı'nın yarışmalarının müdavim ismi.

MERVE AYDIN

Survivor All Star yarışmacısı. Geçen sezon Acun Ilıcalı'nın gözde yarışmasında finale kadar gelmişti. Merve Aydın rekora sahip olan bir sporcu.

KURRETÜLAYN MATUR

İşte Benim Stilim 'ünlüler' kadrosuna eklenen Kurretülayn Matur da Acun Ilıcalı'nın Ütopya yarışmacılarından. Semih ile mastürbasyon görüntüleri çıkan Kurretülayn Matur, hayli sansasyon yaratmıştı. Ancak Kurretülayn'ı 'ünlü' saymak ne kadar gerçekçi?

GİZEM HATİPOĞLU KİMDİR?

Survivor ve Var Mısın Yok Musun yarışmacısı olan Gizem Hatipoğlu da Acun Ilıcalı'nın yarışmalarından çıkan isim. Gizem aynı zamanda Survivor All Star kadrosunda yer alan Hakan'ın da eşi.


NİL KARATAŞ KİMDİR?

Acun Ilıcalı'nın O Ses Türkiye yarışmacılarından olan Nil Karataş da İşte Benim Stilim ünlüler kadrosuna katıldı. Mühür isimli bir albüm yapan Nil Karataş daha önce de Yemekteyiz yarışmasına katılmış.

ASENA

İşte Benim Stilim ünlüler kadrosunda yer alan Simge Tertemiz dışındaki gerçek manadaki tek ünlü Asena. Ünlü oryantal da yarışma sever türden. Daha önce acun Ilıcalı'nın dans yarışması ile Survivor'da yer almıştı.