29 Mayıs Cuma gecesi İşte Benim Stilimde eleme heyecanı yaşandı. Jürinin karşısına en az puan alan Çağla Çetinöz çıktı. Yarışmacılar isim söylemeye başladığında ise tam bir şok yaşandı. Çünkü Mihriban Akgül yarışmadan ayrılmak istediğini söylemişti ve herkes Mihriban'ın adını söylüyorlardı.

Tüm yarışmacı arkadaşlarında elenmesi için adının verilmesini isteyen Mihriban Akgül'ün bu istediğini kıramadılar ve onun ismini söylediler. Eleme adayı olarak jürinin karşısına çıkan Çağla ve Mihriban Akgül oldu.

Öykü Serter'in neden gitmek istediğini sorduğu Mihriban Akgül gözyaşlarını tutamadı. Ailevi sorunları olduğu için artık programa katılmasının mümkün olmadığını söyleyen Mihriban Akgül'ün gözyaşları sel oldu. Ailevi sorunları yüzünden çok zor durumda olduğunu belirten güzel yarışmacı Mihriban Akgül elenmek istediğini üzülerek söyledi.

29 Mayıs İşte Benim Stilim programı veda eden  Mihriban Akgül oldu. Mihriban Akgül İşte Benim Stilim yarışmasında iddialıyım, karakterimle ve kalbimle birinci olmak istiyorum diyerek iddialı bir giriş yapan yarışmacı 29 Mayıs İşte Stilim eleme gecesinde yarışmaya veda etti..

MİHRİBAN AKGÜL FOTOĞRAFLARI