Bıçak Sırtı isimli Hint dizisi izleyiciyi Kanal 7'de ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Yönetmenliğini Ravi Raj'ın yaptığı Bıçak Sırtı'nda heyecan her geçen gün artarken, izleyiciler yeni gelişmeleri merakle bekliyor.

17 Kasım 2019 Pazar günü ekrana gelecek yeni bölümünde Bıçak sırtı bir defa daha izleyicileri ekran başına kilitleyecek. Ragini uzun zamandır evlenmek için büyük çaba harcadığı Lukşi'yle nihayet evlenir ve muradına erer. Ancak Ragini Sara'nın bir anda karşısına çıkması ve oyuna devam etmesi karşısında büyük şaşkınlık yaşayacaktır.

Büyükanne'nin Ragini'nin yaptıklarını birbir anlatması karşısında çok zor durumda kalsa da sonunda Ragini en sonunda kendini aklamayı başaracaktır. Lukşi herkesin düşüncesinin aksine şok bir karar veriri ve Ragini ile evleneceğini ilan eder. İptal edilen düğün için yeniden hazırlık yapılmaya başlanacaktır.

Lukşi'yle evlenerek emeline ulaşan Ragini artık çok mutludur ve düğünden sonra Lukşi'nin evine gider. Swara ise durmayacak ve oyunlarına devam edecektir. Ragini Swara’nın neden bu şekilde davrandığını anlayamaz ve ona neden böyle davrandığını sorar. Swara’nın cevabı ne olacak?

Bıçak Sırtı dizisi Kanal 7 ekranlarında aşkın, dostluğun ve entrikanın en derinini izleyiciyle buluştutmaya devam edecek.

Yönetmen: Ravi Raj

Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma

Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,

Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015