Kanal 7'de hafta içi her gün yayınlanan Elif dizisi 16 Kasım Çarşamba fragmanı yayınlandı. Elif 404. bölüm şok edecek. Elif yeni bölümde Serdar’ın ölümü Arzu’yu tedirgin edecek. Arzu, Serdar’ın mektubunu bulmaya çalışacak. Öte yandan Melek’in harcamaları araştırdığını öğrenen Arzu Ümit’ten Elif’i kaçırmasını ister.

Elif 16 Kasım 2016 Çarşamba Fragmanı

ÜMİT ELİFİ KAÇIRABİLECEK Mİ?
Elif’te bu akşam Serdar’ın ölümü Arzu’yu tedirgin eder. Bu şüpheli ölüm sebebiyle rahatsız olan Arzu, Serdar’ın mektubunu bulmaya çalışır. Öte yandan Melek’in harcamaları araştırdığını öğrenen Arzu Ümit’ten Elif’i kaçırmasını ister.
 
ELİF 404. BÖLÜM

Hapishaneye Serdar’ı ziyarete giden Arzu, Serdar’ın öldüğünü öğrenir. Arzu, Serdar’ın ölümünün şokunu atlatmaya çalışırken bu olayın arkasında birinin olduğunu düşünür. Ona gönderdiği mektubun ve ardından gelen ölümün tesadüf olmadığını anlayan Arzu, mektubu bir şekilde bulmaya karar verir. Bu arada Ümit’ten şüphelenmeye başlayan Melek, onun yaptığı işleri kontrol etmek ister. Seraya ve şirkete dair yapılan harcamaları kontrol eder. Melek’in şüphelendiğini öğrenen Arzu ise planlarını riske atmak istemez ve bir an önce Elif’i kaçırması için Ümit’i zorlar. Elif’i kaçırmak için Elif’in doğum günü partisine giden Ümit başarılı olabilecek mi?

Elif 16 Kasım Çarşamba Fragmanı İzle



Başrollerinde İsabella Damla Güvenilir, Selin Sezgin ve Cemre Melis Çınar’ın rol aldığı Elif hafta içi her gün 20.00’de Kanal 7’de…
 
***
“ELİF”  BOMBA GİBİ 
Yarım kalan mutluluk…
Kanal 7’nin yediden yetmişe herkese hitap eden dizisi Elif, yeni sezonda da kaldığı yerden devam ediyor. Küçük bir kızın anne ve babasından ayrı geçen günlerini anlatan Elif’te mutlu sona gelinmiştir. Fakat bu sefer olaylar bambaşka seyredecektir. Yıllar sonra kavuşan Kenan ve Melek’in evlenmeye karar vermesinden sonra düğün günü yaşananlar, her şeyi alt üst eder. Kenan ile Melek’in düğünlerinde, Arzu’nun düğünü engellemek için çıkardığı yangın sonucu Kenan ve Tuğçe yaşamını yitirir. Bunun üzerine Emiroğlu çiftliğinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Derinden sarsılan aile yaşadıkları büyük kayıpla bambaşka bir yol haritası çizecektir.

‘Kenan’ın vefatı Elif ve Melek’i nasıl etkileyecek? Kenan ve Tuğçe’nin ölümüne sebep olan Arzu bu durumu kabullenebilecek mi? Derinden sarsılan aile şaşalı yaşamlarına devam edebilecek mi? Serdar kızının ölümünden sonra kendini nasıl toparlayacak? Selim Kenan’ın ölümüyle boşalan yeri doldurmayı başaracak mı?’ hepsi ve daha fazlasının ekrana taşınacağı Elif, izleyicilerini ekran başına kilitleyecek.

Yönetmenler: Mahmut Kaptan – Betül Sevim
Görüntü Yönetmenleri: Mukadder Kızılca -Vedat Dikmetaş
Senaryo: Rüya İstanbul
Müzik: Korhan Nart
Uygulayıcı Yapımcı: Önder Öngüç
Oyuncular: İsabella Damla Güvenilir, Emre Kıvılcım, Selin Sezgin, Aysun Güven, Cemre Melis Çınar, Gülçin Tunçok, Dilara Uzer, Hakan Bozyiğit, Hasan Ballıktaş, Batuhan Soncul, Derya Şen, Beril Ada Yeşil, Umut Ölçer, Gürhan Gülbahar, Pelin Çalışkanoğlu, Sinem Akman, Deniz İrem , Asuman Kostak, Efsun Akkurt, Müge Esmeray, Umut Özkan, Merve Kayaalp, Esra Öztop, Emre Çaltılı, Serhat Üstündağ