Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Evleniyor

Ünlü isimlerden, eski manken yeni oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve bir süredir sevgilisi olan yine oyuncu Sinem Kobal bu yaz sonunda nikah masasına oturuyorlar.

Hakkında ayrıldı, araları bozuk iddiaları ardından ortaya çıkan çift tüm iddiaları yalanlar nitelikte açıklamada bulundu. Uzun süredir bir arada olan İmirzalıoğlu ve Kobal çifti evleneceklerini belirtti.  Evlilik yolunda sağlam ve hızlı adımlarla ilerleyen çiftin yakınlarından gelen haberlere göre düğün hazırlıklarına başladılar bile.

Yakışıklı oyuncun İmirzalıoğlu nun yılbaşı gecesinde sevgilisi Sinem Kobal a romantik bir sürprizle evlilik teklif ettiği ve Sinem Kobal ın bu teklifi mutlulukla “evet” dediği biliniyor. Tüm bu gelişmelerin ardından Kobal ı adeta düğün heyecanı sardı. Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti bu yaz nikah masasına oturarak sevenlerini ve ailelerini mutlu edecekleri belirtildi. Aynı zamanda çiftin düğün için hayallerinde ki uygun mekanı arayış içerisine girdikleri belirtiliyor.

Sinem Kobal, evlilik iddialarını sonunda kabul etti

Önceki gün Nişantaşı nda ödül törenine katılan ünlü oyuncu güzelliği ile yine dikkatleri üzerine çekti Sinem Kobal, evlilik teklifini doğruladı. Aynı zamanda “evlilik hakkında yapılan iddialar doğrudur” diye belirtti.