ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kırgın Çiçekler 17 Ekim bölümü bomba gibi gelişmelerle geliyor. Kırgın Çiçekler 55. bölümde Cemre ölecek mi? Kemal Eylül'e tecavüz edecek mi? Nazan Hanım Defne'yi kaçırmayı başaracak mı? Ayrıntılar haberimizde.

Kırgın Çiçekler son bölüm büyük heyecana sahne olacak. Geçen hafta evlatlık olduğunu söylediği için Cemre'yi uçurumdan atan Defne annesine gerçekleri anlatacak. Polis Defne'yi yakalayabilecek mi? Cemre'nin cesedi bulunacak mı? Serkan kardeşinin yaptıklarını öğrenecek ve annesine Defne'yi polise teslim etmesini söyleyecek.

Cezaevinde bulunan Kemal yine oyunlar oynamaya başlıyor. Kemal Eylül'den bir türlü vazgeçmiyor. Bu bölümde Kemal ile Eylül bir defa daha karşı karşıya gelecekler. 

Eylül, Cemre'yi okulda bulamayınca Songül ve Kader'e haber verir. Kızlar her yerde Cemre'yi aramaya başlar. Panik halindeki Defne polisi arar.

Banu bebeğinden kurtulmanın yollarını aramaktadır. Meral hastaneden taburcu olup yurda döner.

Nazan şüphelenince Defne gerçeği itiraf eder. Nazan, Defne'yi yurt dışına kaçırmaya karar verir. Polis her yerde Defne'yi aramaktadır.

Kızlar Cemre'nin başına gelenlerin sıkıntısını yaşarken Kemal'in serbest kalmasıyla şok olurlar.


Kırgın Çiçekler 55. bölümü ile Pazartesi akşamı ATV'de.