ATV'nin reyting rekoru kıran dizisi Kırgın Çiçekler 28 Kasım Pazartesi fragmanı yayınlandı. Kırgın Çiçekler 61. Bölüm Fragmanı şok edecek. Cemre zengin oluyor ve Nazan Hanımları evden kovuyor. Kırgın Çiçekler yeni bölümde Defne evlerini yakmak isterken kendini yakıyor. Kızlar karakola götürülüyor. Ayrıntılar haberimizde.

Kırgın Çiçekler 61. bölümüyle nefesleri kesecek. Canan'ın artık zengin olmadıklarını söylemesi üzerine Defne ağlayarak evi yakmaya çalışır. Kırgın Çiçekler'de Defne evi yakarken alevler bir anda kolunu sarar, Defne kurtulabilecek mi? Polis kızları neden almaya geliyor? Yaşanan olayın suçu üstlerine mi kalacak? Heyecanlı tüm olaylarıyla Kırgın Çiçekler Pazartesi günü ekranlarda olacak.

NTC medya'nın yapımcılığını üstlendiği Kırgın Çiçekler'in başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, Aleyna Solaker gibi sevilen isimler yer alıyor. Dram yüklü senaryosu ile izleyenleri ekrana kilitleyen Kırgın Çiçekler 61. yeni bölümü ile 28 Kasım 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da ATV'de.

KIRGIN ÇİÇEKLER 61. BÖLÜM FRAGMANI

"Biz artık zengin değiliz..."

KIRGIN ÇİÇEKLER 60. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kırgın Çiçekler'in son bölümünde Songül'ün evlenmek üzere olduğunu öğrenen kızlar panik halinde Feride'ye haber verir. Durumu öğrenen Güney, Songül'ü kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırdır. Toprak, Feride ile konuşarak bir plan yapar, tekrar bir araya gelirler. Özlem, Toprak'ı elde etmek için her yolu denemeye kararlıdır. Kemal, Banu ve Mesude'nin para kazanmasını kıskanarak engel olmaya çalışır. Nazan şirketinin müdürü Erkan'la yakınlaşır. Erkan, Nazan'a evlenme teklif ederek tüm dengeleri alt üst eder. Nazan, Cemre'ye babasından miras kaldığını söylemek zorunda kalır. Kırgın Çiçekler'in yeni bölümünde neler yaşanacak?