Kırgın Çiçekler son bölüm yayınlandı. Kırgın Çiçekler 3 Ocak Pazartesi son bölüm fragmanı Kemal'in Eylül'e tecavüz sahnesi damga vurdu. Kırgın Çiçekler son bölümde Kemal Eylül'e tecavüz ediyor. Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında Eylül ve Songül'ün başı fena derde giriyor. Kırgın Çiçekler  son bölüm fragmanı izle haberimizde.

Kırgın Çiçekler yayınlanan son bölümünde yine çok konuşulacak sahneleriyle ekranlardaki yerini aldı. Önceki bölümde merdivenlerden düşen Mesude, apar topar hastaneye kaldırılmış, o sıralarda Toprak ve Feride’nin nikahında olan Eylül aldığı haberle yıkılmıştı. Kırgın Çiçekler'de bu akşam yayınlanan bölümde Eylül’ün çilesi devam etti. Mesude’nin yatalak olmasını fırsat bilen Kemal, önce Eylül’ü yalnız bıraktı, ardından Eylül’ün üzerine yürüdü. Kemal gelecek bölümde pis emeline ulaşıyor ve Eylül'e tecavüz ediyor.

Kırgın Çiçekler Kemal Eylül'e Tecavüz Ediyor izle

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Geçirdiği kaza sonucunda artık yürüyemez hale gelen Mesude, hastaneden evine getirilir. Son yaşananları fırsata çeviren Kemal, Eylül'ün kızlarla eve girmesine engel olur. Kızlar, balayında olan Toprak ve Feride'yi rahatsız etmek istemez. Artık bir yuva kurmak isteyen Sadullah, Zehra'ya evlenme teklif etmeye karar verir ve bunu Songül ile paylaşır. Yeni kavuştuğu babasının yeni bir yuva kurma isteği Songül'ü çok üzer. Kemal, Mesude'nin bakımını Büşra'nın üzerine yıkar ve onun okula gitmesine engel olarak Artık yatalak olan Mesude, her defasında koruduğu Kemal'in gerçek yüzünü görmeye başlar. Annesinin ve kardeşinin haline üzülen Eylül, tek başına eve girmek zorunda kalır. Mesude’nin başına gelenleri fırsat bilen Kemal, Eylül'ün hayatını karartmak için eline geçen fırsatı kaçırmaz…