Kırgın Çiçekler 53. bölüm dün gece yayınlandı. Kırgın Çiçekler 54. Bölüm fragmanında ise bomba sahneler yer alıyor. Zor günler geçiren Cemre ölecek mi? Defne Cemre'yi kurtaracak mı? Serkan ve Defne gerçekleri öğrenecek mi? Kırgın Çiçekler 54. Bölüm fragmanı izle.

Kırgın Çiçekler yeni bölümde Defne evlatlık olduğunu öğrenince ortalığı karıştırır. Asıl şok Cemre'nin uçurumdan düşmesi ile yaşanıyor. Peki Cemre ölecek midir?  

Yapımcılığını NTC medya'nın üstlendiği Kırgın Çiçekler dizisinin başrollerinde Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak, yer alıyor. Pazartesi akşamları ekrana gelen Kırgın Çiçekler dizisinde gerilim dolu anlar bir an olsun eksik olmuyor.

KIRGIN  ÇİÇEKLER 54. BÖLÜM FRAGMANI


KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kan kaybından ölmek üzere olan kızlar, acil müdahale ile hastaneye götürülür.

Neşe içinde evlerine dönen Toprak ve Feride kızları o halde görünce şok yaşarlar. Kan kaybından ölmek üzere olan kızlar, acil müdahale ile hastaneye götürülür. Serkan, Güney ve Cenk haberi alıp hastaneye koşar. Doktorlar pek ümitli konuşmaz. Kader ve Eylül'ün annelerine haber vermek gerekmektedir. Serkan, Mesude'nin ne tepki vereceğini bilemediğinden kararsız kalır. Polis her yerde suçluları ararken, Güney intikam almak ister. Kemal ise, hapishanede durumu öğrenince, onu kimse suçlamasın diye bir plan yapar. Herkes birbirinden hiç ayrılmayan Kırgın Çiçekler'in yaşam mücadelesini kazanmalarını beklemektedir…