Skandal evlenme programı Kısmetse Olur 16 Ekim fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur 16 Ekim Final Bölümü Fragmanı nelere sahne olacak? Kısmetse Olur bu hafta kim elenecek kim gelecek? Kısmetse Olur eleme gecesi ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

Kısmetse Olur 15 Ekim halk oylaması sonucu belli oldu. Kısmetse Olur halk oylamasında Semih ve Hazal birinci oldu. Böylece Kısmetse Olur 16 Ekim Eleme Gecesi Semih ve Hazal'ın adı elenmek üzere yazılamayacak.

Aça Ekin Beğen ve Mehtap Taşkıran'ın gelmesiyle yeniden hareketlenen Kısmetse OLur evinde dengeler de değişmişti. Mehtap ve Ayça tüm dengeleri ekndileri lehine değiştirdiler. Ayça Gökhan'a göz koyarken gelinler evinde Ayça'ya karşı gizli bir kıskançlık oluşmaya başladı.

Peki bu gece kim elenecek? Daha önceki haftalarda Kımsetse OLur evind ekimin eleneceği önceden sızıyordu ancak bu haftalarda alınan tedbirlerle bunun önüne geçildi. Bu hafta Kısmetse OLur final fragmanı da yayınlanmadı. Bu ilk defa oluyor. 

KISMETSE OLUR YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

Kısmetse Olur Hazal

Kısmetse Olur'da halk oylamasıyla koruma altına alınan Hazal sevinçten adeta uçtu. Yine halk oylaması sonucu birinci olarak koruma altına alınan Semih'le romantik bir ödül yemeğinde birlikte olan Hazal, ödül yemeğini Mehtap'la paylaşmak istediğini söyledi. Semih'te yemek ödülünü Aykut'a verince Aykut'laMehtap, Semih'le de Hazal ödl yemeğini birlikte yediler.

Kısmetse OLur Mehtap

Kısmetse Olur 16 Ekim 2016 Pazar eleme gecesi ile ilgili tüm haberler bu gece bu sayfada olacak...