Kanal D ekranlarının fenomen yarışması Kısmetse Olur 16 Ekim eleme gecesi bomba gibi olaylara sahne oldu. Kanal D'nin skandal ötesi yarışması Kısmetse Olur 16 ekim kim elendi sorusu cevabını buldu. Kısmetse Olur 16 ekim elenen yarışmacı kim oldu? Kanal D izdivaç programı Kısmetse Olur bu gece kim elendi kim geldi belli oldu? Ayrıntılar haberimizde.

Kısmetse Olur'da 16 EKim 2016 Pazar gecesi yayınlanan haftanın finali çok gergin anlara sahne olacak. Özellikle geçen hafta Ayça ve Mehtap'ın gelmesiyle artan tansiyon bu hafta daha da yükselecek gibi görünüyor. Adnan ve Didem arasında geçen hata sonu başlayan ve bu haftaya da damga vuran tartışmaya Semih'te katılınca tartışma büyüdü ve herkes birbirine girdi. Semih, Didem'in Adnan'ı aldattığını savundu. Adnan'da daha önce evlendiğini saklayan ve gerçekleri söylemeyen Didem'in kendisini aldattığını düşünüyor ve bunu söylemekten çekinmiyor.

Kısmetse Olur Haftanın Finali Fragmanı 16.10.2016 yayında! Semih, Didem'in Adnan'ı kullandığını iddia ediyor! Didem, Semih'in iddialarına nasıl bir cevap verecek? Kısmetse Olur yeni bölümüyle Pazar 23.15'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR 16 EKİM FRAGMANI



KISMETSE OLUR HALK OYLAMASI SONUCU

Kanal D Kısmetse Olur 15 Ekim Halk Oylaması Sonucu Birinci Olan yarışmacılar Semih ve Hazal olmuştu. Bu yüzden 16 Ekim Pazar eleme gecesi bu iki isim elenmek üzere söylenemedi. 

16 Ekim Pazar eleme gecesinde Mehtap'la ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Mehtap'ın yarışmaya katılır katılmaz ayağının tozuyla Didem ve Adnan'ı ayırdığı iddia edildi.

Kısmetse Olur Mehtap Didem Adnan

Başlayan tartışmaya Ayça ekin Beğen'de katıldı. Mehtap ve Ayça bir oldu Didem'e saldırdı. Didem kendisini savunmakta zorlanırken ikili saldırmaktan vazgeçmedi.  Didem ve Mehtap arasındaki tarışma da çok büyüdü ve uzun süre devam etti. Final gecesinde Mehtap açık açık Adnan'a talip olduğunu açıkladı. 

Kısmetse Olur 16 Ekim

KISMETSE OLUR 16 EKİM KİM ELENDİ

Kısmetse OLur evinde dün halk oylamasında birinci olan Semih'in ardından bugün de Adnan gelin adayları tarafından koruma altına alındı. Gelinler evinde de Mehtap damat adayları tarafından koruma altına alındı. Böylece Semih, Adnan, Hazal ve Mehtap koruma altına alınan iismler oldu.

Damatlar evinden elenmek için en çok oyu alan isim Arif oldu.

Gelinler evinden ise elenmek için en çok oyu alan isim  Leyla oldu.

Arif ve Leyla elenmek üzere adları yazılan iki aday oldu. Kısmetse OLur'da elenmesi için en çok oyu alan isimler Arif ve Leyla oldu.

Zarftan iki adayın elenmesi çıktı.

10 bin liralık ödül Hazal ve Semih arasında paylaşıldı.

Arif ve Leyla Kısmetse Olur'da bu hafta elenen isimle roldu.