Seda Akgül'ün seksi kıyafetler içinde sunduğu Kısmetse Olur 2 Kasım Çarşamba fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur 269. bölümde Ayça ve Mehtap neden ihtar alıyor? Kısmetse Olur'da Ayça'ya tepkiler çığ gibi büyüyor. Kısmetse Olur son bölümde Ayça ve Mehtap neden ihtar alıyor? Ayrıntılar haberimizde.

Seda Akgül'ün reytinglerde çakılması üzerine Kısmetse Olur evine davet ettiği Ayçe ve Mehtap şımarık tavırlarıyla gelinler evinde de damatlar evinde de fırtınalar estirmeye devam ederken ikisi birden ihtar alarak tam anlamıyla büyük bir şok yaşadılar.

Mehtap yarışmaya beraber geldiği arkadaş Ayça içinse inanılmaz cümleler sarf etti. Mehtap Ayça için "şurada Gökhan için ağlayıp dışarıda emre için ağladı" diyerek şok bir hareket yaptı. 

Bu arada Ayça'nın tepkilerinin çok sert olduğunu söyleyen arkadaşları ona sakin olması için uyarıda bulundular. Ayça ile Mehtap gelinler evinde birbirine girerken damatlar evinde de Gökhan ile Adnan arasındaki ipler iyice geriliyor.

Kısmetse Olur'un seksi ve güzel sunucusu Seda Akgül yaptığı toplantıda Ayçe ve Mehtap'ın ihtar aldığını söyledi. Şimdi akıllarda Mehtep ve Ayça diskalifiye olacak mı sorusu var.

KISMETSE OLUR 2 KASIM ÇARŞAMBA İZLE

 

AYÇA BEĞEN'İN ŞOK EDEN INSTAGRAM FOTOĞRAFLARI

Ayça'nın ihtar almasının ardından Gökhan "Ayça'nın yanımda hiç değeri kalmadı" dedi ve bir şok daha yaşattı...