Kısmetse Olur 248. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin skandal yarışması Kısmetse Olur 8 Ekim Cumartesi Halk Oylaması sonucu belli oldu mu? Kısmetse Olur halk oylamasında kimler birinci oldu?  Kısmetse Olur halk oylaması birinci gelen isimler kimler oldu? Ayrıntılar haberimizde.

Kanal D'de Seda Akgül'ün sunumuyla ekrana gelen ve her bölümünde ayrı bir skandal yaşanan yarışma programı Kısmetse Olur 8 Ekim Halk Oylamasında yaşanacak gergin anların yer aldığı fragman yayınlandı. Kısmetse Olur 248.Bölüm Fragmanı yayınlandı! 8 Ekim Cumartesi halk oylamasının yayınlandığı gece Gökhan ve Aycan romantik ödül yemeğine çıkıyor!

Kısmetse Olur'da 8 Ekim Cumartesi gecesi halk oylaması heyecanı yaşanacak. Halk oylamasında birinci gelen bir damat adayı ve bir gelin adayı koruma altına alınacak ve elenmekten kurtulmuş olacaklar. Kısmetse Olur 9 Ekim Pazar gecesi yayınlanacak eleme gecesinde bu isimler elenmek üzere teklif edilemeyecekler.

Semihin Annesi Hazal ile Semihi barıştırdı cuma günü. Barışan ikili günlerini birbirinden özür dileyerek geçirdiler..

Kısmetse Olur yeni bölümde Rabia ile Gökhan arasındaki ipler tamamen kopuyor. Rabia bu olayın sorumlusu olarak Aycan’ı görüyor ve ona bağırmaya başlıyor.



SEMİH HAZAL BARIŞTI

Semih’in annesi Fatma Hanım Kısmetse Olur evine konuk oluyor. Hazal’a Semih hakkında flaş bir itirafta bulunan Fatma Hanım, yaklaşık bir haftadır küs olan Semih ile Hazal’ı barıştırıyor.

Kısmetse OLur Halk Oylamasıyla İlgili Detaylar Haberimizde...

HALK OYLAMASINDA KİMLER BİİRNCİ OLDU

Damatlar Evinde Gökhan halk oylamasında birinci oldu..

Gelinler Evinde Aycan halk oylamasında birinci oldu..

Bu akşam yapılan eleme gecesinde Gökhan ve Aycan'ın elenmek üzere adı yazılamayacak...

KISMETSE OLUR 9 EKİM PAZAR ELEME GECESİ FRAGMANI