Kısmetse Olur 250. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Kana D'de yayınlanan Kısmetse Olur 11 Ekim Salı günü bölümünde bomba gelişmeler yaşandı. Kısmetse Olur yeni bölümde hangi gelin adayı sürpriz üstüne sürpriz yaşadı. Kısmetse Olur son bölüm izle. Ayrıntılar haberimizde.

Kanal D'nin fenomen yarışm aprogramı Kısmetse OLur'da vu hafta bomba gibi gelişmele ryaşanıyor. Özellikle Ayça Ekin Beğen ve Mehtap Taşkıran'ın yarışmaya gelmesi heyecanı da artırdı. Reytinglerde çok kötü bir seviyede olan Kısmetse Olur Ayça Ekin Beğen ve Mehtap ile yeniden istenen seviyeye çıkmak istiyor.

Kısmetse Olur'da 11 Ekim Salı günü neler yaşanacak?

Seda Akgük Kısmetse Olur 'u yeniden istenen izlenme oranlarına yükseltebilecek mi? 

KISMETSE OLUR 250. BÖLÜM FRAGMANI

 

KISMETSE OLUR 12 EKİM ÇARŞAMBA GÜNÜ BOMBA GİBİ BİR BÖLÜMLE GELİYOR:

Kanal D'nin izdivaç programı Kısmetse Olur 251. bölüm fragmanında skandal üstüne skandal yaşanıyor. Ayça'nın Gökhan'la ilgilendiği iddiası gelinler evini salladı. Ayça Beğen'den Gökhan'la ilgili şok sözler. Kısmetse Olur 11 Ekim'de neler oldu. Kısmetse Olur 12 Ekim'de neler yaşanacak? Detaylar haberimizde.

Kısmetse Olur'da heyecan 251. bölüm ile 12 Ekim Çarşamba günü devam edecek. Kısmetse Olur'da Semih ile Hazal'ın barışmasının ardından yaşanan yeni gelişmelerde 9 Ekim Pazar eleme gecesinde eve veda eden isim ile birlikte yeni gelenlerde belli oldu.

KISMETSE OLUR 251. BÖLÜM 12 EKİM ÇARŞAMBA: