Kısmetse Olur yarışmasında şok gelişmeler yaşanıyor. Gelşn adayları erkekler için birbirine girerken 7. haftanın fragmanında büyük kavgaları işaretleri veriliyor. Cansel "Birbirimizi erkekler konusunda kıracaksak seni buradan ağlatırım sözlerini" kime söyledi.

Melis kendisiyle arasını bozmaya çalışan Erdem'e Cansel'le yakınlaşmasıyla ilgili olarak"sizin mutlu olmanıza izin vermeyeceğim" derken ne demek istedi? Bu sözler sosyal medyada da bir anda olay oldu.

Yarışmaya sonradan gelen Ayça'dan Adnan'a "uzatma karrarına saygı duyuyorum" sözlerine Adnan ne cevap verdi. 

Kanal D ekranlarında 21 Kasım Cumartesi günü saat 16.00 da yayınlanacak olan Haftanın Finali nefesleri kesecek. 

Peki Hafta Boyunca Neler Olmuştu? Kısaca 7. Haftanın bir özetini yayınlayalım:

Öncelikle 7. haftaya bildiğiniz gibi Sermin Temiz ve Önder Seyhan elenmiş bu iki yarışmacının yerine ise Ayça ve Burçak gelmişti. Ancak hem Ayça hem Burçak geldikleri ilk haftada gidecek adaylar arasına girdiler.

Bu hafta SMS oylarıyla koruma altına alınan yarışmacı Ayça oldu. Ayça'nın geldiği hafta koruma altına alınması diğer gelin adaylarını çıldırttı. 

Kısmetse Olur Ayça koruma altına alındı

Kısmetse Olur yarışmasında hangi damat adayının koruma altına alınacağı da merak konusu olmuştu. Damat adaylarından Emre SMS kararıyla koruma altına alınmış oldu. Bu durum Ayça ve Emre'yi yakınlaştıracak mı?

Kısmetse Olur Emre

Ayça ve Emre'nin SMS sonucu koruma altına alınmasının ardından 10 bin liralık ödülü kimin alacağı merak konusu haline geldi. Kısmetse Olur yarışması sunucusu Seda Akgül 10 bin liralık ödülü Ayça'nın kazandığını söyledi.

KISMETSE OLUR YARIŞMAILARI KİMLER

Ayça ödülü Ercen ve Mehtap'la paylaşmak istediğini söyledi. Emre ise ödülünü Erdem ve Melis çiftine verdi. Araları bozuk olan Erdem ve Melis çiftine vermesi de tepkilere neden oldu. 

Kısmetse Olur yarışmasında bu hafta elenecek isimler ilk olarak Haber46 sayfalarında yayınlanacak.