Kısmetse Olur 8 Ekim Cumartesi Gökhan ve Aycan halk oylamasında koruma altına alındı. Kısmetse Olur bu gece kim elenecek? Kanal D'nin fenomer yarışması Kısmetse OLur 9 Ekim Pazar elenen gelin ve damat adayı kimler olacak? Kısmetse Olur bu gece hangi gelin adayı ve damat adayı elenecek? Ayrıntılar haberimizde.

Kımsetse OLur yarışmasının 8 Ekim Cumartesi gecesi yapılan halk oylamasında erkekler evinden Gökhan, gelinler evinden ise Aycan koruma altına alındı ve elenmekten kurtuldu. Peki bu durumda Kısmetse Olur 9 Ekim Pazar kim elendi? sorusunun cevabı belli olu mu? Merakla beklenen Kısmetse Olur bu hafta hangi damat adayı elendi? sorusu cevap buldu mu? Kısmetse OLur bu hafta elenen gelin adayının ismi sızdı mı? Ayrıca Kısmetse Olur 9 Ekim Pazar kim gitti kim geldi?

Kısmetse Olur'da bu hafta sürpriz bir şekilde Gökhan ve Aycan halk oylamasında birimnci seçildi. Aycan'ın birinci seçilmesine Rabia tepki gösterdi. Gökhan tavrını hiç değiştirmediği ve karakterinden ödn vermediği için birinci seçildiğini söyledi.

Kısmetse Olur Gökhan ve Aycan

Gökhan ve Aycan birlikte ödül yemeğine gitti. Bu arada Aycan Semih'in Gökhan ise Hazal'ın ödül yemeğine gitmesini istedi. Bunun üzerine Semih ve Hazal'da birlikte ödül yemeği yemeyi hak ettiler.

Kısmetse Olur Semih ve Hazal Ödül Yemeği

KISMETSE OLUR 9 EKİM PAZAR KİM ELENDİ? 

Bu sorunun cevabı bu gece belli olacak. Elenenler kim belli değil ama yeni gelenlerin ikisinin de yani hem gelin adayının hem de damat adayının eski yarışmacılar olduğu kesinleşti.

KISMETSE OLUR 9 EKİM PAZAR ELEME GECESİ FRAGMANI