Kısmetse Olur yarışmasında eleme saati yaklaşılırken heyecan da doruğa ulaştı. Son haftalarda Emre ile yaşadığı aşk ile gündemden düşmeyen ve özellikle eski nişanlısı Halil ile yediği yemeğin fotoğrafının ortaya çıkmasıyla skandala neden olan Ayça Beğen zor günler geçiriyor. Geçen hafta damatlar tarafından gelinler evinden gitmesi için adı en çok yazılan Ayça Beğen, Cansel Çördük'ün Sms birincisi olmasıyla elenmekten kurtulmuştu.

Ayça Beğen'in yarışmada kalması Emre'yi de çileden çıkarmıştı. Bu hafta boyunca da çeşitli tepkilerle karşılaşan Ayça Beğen'in Emre'yle arası düzelmedi. Emre'yle ilişkisi nedeniyle de diğer damat adayları Ayça'ya yaklaşmadı. 

Peki bu hafta Ayça Beğen elenebilir mi? Muhtemelen yine erkekler tarafından adı en çok yazılan isim Ayça olacak? Eğer gelin adaylarından biri SMS birincisi olmazsa Ayça Beğen elenecek ve gelinler evine yeni bir gelin adayı gelecek?

Bu arada büyük ihanet olayının ardından Emre ve Ayça yeniden kırmızı odada buluştular. Emre ve Ayça kırmızı odada anlaşamadılar.