Kanal D'nin her hafta ayrı bir skandal yaşanan yarışma programı Kısmetse Olur'da 12 Aralık Cumartesi günü eleme heyecanı yaşanacak ve bir yarışmacı yarışmadan elenerek hayallerin eveda edecek. Yarışmada dokunulmazlık kazanan bir gelin adayı ve bir damat adayının adı yazılamayacak.

Peki Kısmetse Olur yarışmasında bu hafta dokunulmazlığı kim kazandı? Her hafta dokunulmazlık kazanan Ayça'nın ihanet görüntülerinin ardından dokunulmazlık kazanıp kazanamayacağı merak konusuydu. Ancak Ayça Beğen, Emre'yle tartışmalarının ardından tam bir şok yaşadı. Dokunulmazığın açıklanmasının ardından Ayça Beğen ne yapacağını şaşırdı. Bu hafta dokunulmazlığı Erkek damat adaylarından Eser, gelin adaylarından ise Cansel Çördük kazandı. Cansel ve Eser hediyeyi Erdem ve Melis ile paylaşarak onları başbaşa yemeğe gönderdiler.

Dokunulmazlığın ardından bu hafta yarışmaya kimin veda edeceği de merak konusu oldu. Emre'yle arası bozulan Ayça Beğen elenebilir ancak Ayça'nın elenmesi reytingleri olumsuz etkileyeceği için yönetimin buna izin verilmeyeceği biliniyor.

Cansel Çördük

Kısmetse Olur 12 Aralık Cuma eleme heyecanını haber46'dan takip edebilirsiniz.