Kanal D’nin ilgiyle izlenen evlendirme yarışmas Kısmetse Olur'un 8 Ocak 2016 Cuma günü yayınlanan bölümünde koruma altına alınan gelin ve damat adayları açıklandı. 

Kısmetse Olur yarışmasında bu hafta SMS oylaması sonucu kızlardan Cansel, erkeklerden Eser koruma altına alındı.

Kısmetse Olur Gelin adayı Cansel her hafta olduğu gibi bu hafta da SMS birincisi oldu. Cansel'in bir defa daha birinci olması diğer gelin adaylarını kıskandırdı.

Kısmetse Olur'da her hafta SMS birincisi olan ve artık elenmeyeceği kesinleşen Cansel'e geçtiğimiz hafta sürpiz bir şekilde Eser ilan-ı aşk etmişti. Eser West'in Cansel Çördük'e evlenme teklifinde bulunması Kısmetse Olur gelin ve damat adayları arasında bomba etkisi yapmıştı.

Kısmetse Olur Daniela
Kısmetse Olur gelinler evinden Daniela ile yarışmaya sonradan katılan damat adaylarından Gürkan arasında geçen hafta başlayan yakınlaşma sona erdi. Gürkan'ın davranışlarından rahatsız olan Daniela "seninle aynı yolda yürümem mümkün değil" dedi ve ilişkiyi bitirdi. Bu arada ekrana Tankut ve Gürkan'ın Daniela'nın arkasından yaptığı dedikodu da yansıdı. Bu görüntüler gelinler evinde şok etkisi yarattı.

Kısmetse OLur eleme gecesi

Fatma Serhan'ı koruma altına almak istedi.
Cansel'in koruma altına almak istediği isim Adnan oldu.
Daniela'nın koruma altına almak istediği isim Murat oldu.
Melis Erdem'i koruma altına aldı.
Ceyda'nın koruma altına almak istediği isim Adnan.
Nur, Emre'yi koruma altına almak istedi
Burçak Tankut'u koruma altına almak istedi
Mehtap'ta Murat dedi ve Adnan ve Murat 2'şer oy aldı. Yapılan ikinci tur eyleme sonucu koruma altına alınan isim Adnan oldu. 

Bu durumda damatlar evinde Eser ve Adnan koruma altına alınmış oldu.

Kısmetse Olur Adnan ve Murat

Damatlar evinde Eser ve Adnan'ın koruma altına alınmasının ardından damatlar da gelinler evinde kimi koruma altına alacaklarına karar verdiler. Yapıan oylama sonucunda damatlar Mehtap'ı koruma altına almış oldu. Bu durumda Gelinler evinde de Cansel ve Mehtap koruma altına alınmış oldu.

Kısmetse Olur Gelin Evi

Gelin Adayları ve Damat adayları Kısmetse Olur'dan elenmesni istedikleri kişinin adını yazdılar. Gelin adayları gitmesi için Serhan'ın adını yazarken damat adayları ise Fatma'nın gitmesi için oy kullandılar.

Serhan mı Fatma mı evde kalacak? En çok merak edilen soru buydu. Eğer SMS birincisi Cansel olursa Serhan elenecek, Eser birinci olursa Fatma gidecek.

Kısmetse Olur Serhan Fatma

Yapılan SMS oylaması sonucu Eser 10 bin liralık ödülün sahibi oldu ve bu hafta elenen yarışmacı gelin adayı Fatma oldu. Fatma elendi?