Kısmetse Olur'da kim elendi sorusunun yanıtı dün akşam belli oldu. 8 Ocak Pazar akşamı yapılan haftanın finalinde Kısmetse Olur'a veda eden isimbelli oldu. İşte Kısmetse Olur finalinde yaşananlar ve yarışma ile ilgli son gelişmeler...

Kısmetse Olur kim elendi sorusu 9 Ocak'ta ekrana gelen haftanın finalinde belli oldu. Son bölüm yarışmadan elenen isim Seda Akgül tarafından açıklanırken eski damat adayı Tankut Denker eve ziyaretinde duygusal dakikalar yaşadı. Kanal D ekranlarında yayınlanan yeni bölümde Sibel, Gökhan için evden ayrılma fikrine sıcak bakarken kesin kararı önümüzdeki günlerde belli olacak. Eve gelen yeni gelin adayının Ünal ile yakından ilgileneceği ifade edildi. Kısmetse Olur kim elendi işte ayrıntılar...

Kısmetse Olur'da yine heyecan dolu bir eleme gecesi yaşandı. Hafta içi her gün ekrana gelen Kısmetse Olur'da haftanın finali 8 Ocak Pazar akşamı yapıldı. Kısmetse Olur'da elenen isim herkesi şok etti.

Eve yeni giren adaylar dengeleri nasıl değiştirecek? Kısmetse Olur 326. Bölüm 9 Ocak Pazartesi günü saat 12.45'te Kanal D'de!

KISMETSE OLUR'DA KİM ELENDİ?

Kısmetse Olur 8 Ocak'ta yayınlanan final akşamında eve Rabia veda etti. Rabia Karaca'nın hayranları, Rabia'nın elenmesi ile sosyal medyada çok sayıda mesaj paylaştı

TANKUT YENİDEN KISMETSE OLUR'DA

Kısmetse Olur'un dikkat çeken isimlerinden biri olan Tankut, yeniden Kısmetse Olur evinde. Daniela ile büyük bir aşk yaşayan Tankut Kısmetse Olur'da sürpriz ziyaret yaptı. Gelin adaylarına yaşadıklarını anlatan Tankut herkese duygusal dakikalar yaşattı.

YENİ GELİN ADAYI ÜNAL'A MI GELDİ?

Eve iddialı bir giriş yapan gelin adayı güzelliği ile daat adaylarının dikkatlerini üzerine çekmeyi başarırken "Erkekte sakal sever misin?" sorusu üzerine Ünal kendisine imalı bir bakış attı. Sibel'de aradığı aşkı bulamayan Ünal'ın yeni gelen gelin adayı ile arasında bir aşk yaşanacağı iddia ediliyor.

ADNAN: EVLİLİK TEKLİFİNDEN AİLEMİN HABERİ YOK

Didem ile birlikte görüşmeye devam eden Adnan son bölümde yaptığı sürpriz ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ailesinin evlilik teklifinden haberi olmadığını belirten damat adayı “Evlatlıktan reddetmezler herhalde” diyerek espri yaptı.