Kısmetse Olur gerek hafta için bölümleriyle gerekse eleme geceleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Kanal D'nin sevilen evlilik programının son eleme gecesi dün yapıldı, iki isim birden elendi. Haftanın finali ardından gözler Kısmetse OIur 6 Şubat fragmanına çevrildi. Yeni fragmana damga vuran isim Adnan oldu. Peki, Kısmetse Olur'da kim elendi?

Kısmetse Olur'un dün gece ekrana gelen bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Seslerin yükseldiği ve şaşırtıcı diyalogların yaşandığı gecenin sonunda sürpriz bir şekilde iki isim birden elendi. Dünkü bölümün hemen ardından yayınlanan Kısmetse Olur 6 Şubat fragmanına ise damat adayı Adnan'ın bayılması damga vurdu. Peki, Adnan neden bayıldı? Kısmetse Olur'da en son kim elendi? İşte, detaylar!

Kısmetse Olur’da tüm hafta halk tarafında yapılan oylama sonucu birinciler açıkladı. Gergin bir haftayı geride bırakan adaylar merakla açıklanacak ismi bekliyordu. Kısmetse Olur’da bu hafta birinci olan adaylar ise gelinlerden Sibel, damatlardan ise Gökhan oldu. İlk defa birlikte birincilik alan çift, ödül yemeğinde de romantik anlar yaşadı. Kısmetse Olur haftanın finalinde koruma altına alınan isimler ise Onur ve Aycan oldu. Çoğunlu oyuyla eleme potasına kalan isimler ise Barış ve Gamze oldu. Seda Akgül’ün açtığı zarftan çıkan isimse herkesi şok etti. Kısmetse Olur haftanın finalinde yarışmaya veda eden isim hem gelin adayı hem de damat adayı oldu. İki kişinin programa veda etmesi yarışmacıları oldukça üzerken Gamze’yi kaybeden Sibel gözyaşlarına boğuldu.

Adnan'ın yüzüğü çıkarması Didem'i büyük bir hayal kırıklığına uğratıyor ve son sözler söyleniyor! Kısmetse Olur 5 Şubat tarihli yeni bölüm fragmanında, Adnan ve Didem aşkı tamamen bitiyor! Geçtiğimiz hafta boyunca araları gergin olan ve bir türlü barışmayan çift sona yaklaşıyor mu? Kısmetse Olur'un diğer adayları haftalardı küs olan Adnan ve Didem çiftini barıştırmak için küçük bir oyun oynuyorlar. Didem'in ağzından Adnan'a bir mektup yazıyorlar ve gelinler evine gitmesini söylüyorlar. Didem' e ise Adnan'ın bir sürpriz hazırladığını söylüyorlar. Bu oyun sayesinde gelinler evinde bir araya gelen çift tam buzları eritiyor derken, Didem Adnan'a gelen mektubu kendisinin yazmadığını söylüyor. Bunun üzerine Adnan da sürprizi de kendisinin hazırlamadığını itiraf edince olaylat kopuyor!

Didem, yüzüğü fırlattı!

Adnan'ın parmağında yüzüğü göremeyen Didem, o anın etkisiyle kendi yüzüğünü de çıkarıp atıyor! Adnan'a öfkelenen gelin adayı bu konuda Adnan'ı daha önce uyardığını, o yüzük parmağından çıktığı an bir daha kendisiyle olamayacağını söylüyor. Bu hamle ile tüm bağlarını koparan çift yollarını ayırma kararı alıyor. Didem'in son sözleriyle yıkılan Adnan, evi birbirine katıyor. Öfkesini eşyalardan çıkaran Adnan'ı damat adayları sakinleştirmekte güçlük çekiyor. Yaşadığı strese daha fazla dayanamayan Adnan baygınlık geçiriyor, Didem ise gözyaşlarına boğuluyor!

Kısmetse Olur 4 Şubat 2017 Cumartesi günü yayınlanan son bölümde; haftanın birincileri halkın oylarıyla Sibel ve Gökhan çifti oluyor. Baş başa çıktıkları romantik yemekte duygusal anlar yaşayan ikili, müzik eşliğinde ettikleri dans ile de göz dolduruyor. Birinciliklerini kutlayan çift, birbirlerine yaptıkları aşk itiraflarıyla da dikkat çekiyor!

Gökhan, daha sakin görünürken Sibel’in heyecanlı halleri herkesi eğlendirdi.Öte yandan, Adnan ve Didem arasında buz gibi bir hava esti. Birbiriyle tamamen iletişimi koparan ikiliyi, diğer adaylar barıştırmak için epey uğraşsa da sonuç hüsran oluyor. Adnan, bir adım atıp Didem’le konuşmak istiyor ancak geri çevriliyor! Didem’in bu tavrından sonra gerilen Adnan, ailesiyle konuşma kararından vazgeçtiğini söyleyince evde dengeler bir anda değişiyor!