Kısmetse Olur yarışması yayınlandığı saatlerde reyting rekorlarını alt üst etmeye devam ediyor. Kanal D'nin en çok izlenen programlarından Kısmetse Olur'da 21 Kasım Cumartesi günü saat 16:00 da büyük final vardı. Her hafta olduğu gibi bu hafta da bir gelin adayı ve bir damat adayı yarışmaya veda etti.

Kısmetse Olur yarışmasının dün yyaınlanan final bölümüne hafta içinde devam eden Erdem - Cansel - Buse aşk üçgeni damga vurdu. Buse "Erdem'le aramdaki ilişki bitmedi. Ben bitti demeden bitmez. Cansel boşa kürek çekiyor" derken Erdem "Cansel'e aşık olduğunu ve bu ilişkiyi devam ettirmek istediğini" söyledi.

Yasin, geçtiğimiz hafta gelinler evinden ayrılan Melek'le ilgilndiğini söyledi. Melek yarışmaya yeniden dönemeyeince 7 gelin adayından 6'sı Yasin'in evden ayrılması gerektiğini yazdı. Yarışmadan ilk elenen isim Yasin oldu. Yasin elendi ve damatlar evine veda etti.

Damatlar evinde durum bu kadar net olmasına rağmen gelinler evinde damatlar bir adaya yoğunlaşmakta zorlandı. Yarışmaya geçtiğimiz hafta dahil olan ve "Genel Müdür" aday aradığı yorumlarıyla karşılanan Burçak 3 oyla yarışmaya veda ett. Burçak elendi ve gelinler evinden ayrıldı.

Kısmetse Olur yarışmasına bir kaç hafta elenerek veda eden Eser West ile Daniela yeniden katıldı. Kısmetse Olur yarışmasında bu hafta da en çok konuşulan konunun Buse Erdem tartışması olması bekleniyor.

Kısmetse Olur yarışmasının gelin adaylarından Daniela Grajdeanu... Beykent Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü mezunu olan Daniela 11 yıldır Türkiye'de yaşıyor. Pilates eğitmeni olan Daniela Romanyalı'dır...
Kısmetse Olur yarışması ile ilgili son dakika haberleri haber46.com dan izlemeye devam edebilirsiniz...