Aycan Varış geçtiğimiz sezona skandallarıyla damga vuran Kısmetse Olur yeni sezonda koca bulmak için çırpınacak. Peki Aycan Varış kimdir? Aycan Varış Kısmetse Olur yeni sezonda kendisine eş bulabilecek mi? Aycan Varış instagram fotoğrafları ve sosyal medya hesapları haberimizde.

Kanal D'de yayınlanan ve skandal üstüne skandal yaşananKısmetse OLur yarışmasında bu sezon yarışacak olan Aycan Varış maço bir damat adayı aradığını ve eşinin kendisinin her şeyine karışmasından hoşlanacağını söyledi.

Pek çok feminist kadının aksine güzel ve seksi yarışmacı Aycan Varış "eşinin çalışmasını istememesi durumunda çalışmayacağını" söylüyor ve eşinin sözlerine büyük bir titizlikle uyacağını söylüyor. Aycan Varış "kalbimin presnini arıyorum ve bulacağım" diyor...

Kısmetse Olur 2. sezon yeni yarışmacıları arasında birinci sezondan iki isim bulunuyor. Kısmetse Olur evinin yeni yarışmacılarının isimleri şöyle : 

Aykut Alagöz, Ceyhun Durdu, Deniz Bozkurt, Didem Delen, Gamze Göktürk, Gökhan Sara, Hazal Babalık , Merve Yurdakul, Onur Demirbaş, Rabia Karaca, Semih Kurtulmuş, Adnan Kızıltaş, Serap Gürbüz, Şahin Nart, Tolga Kulakçı, Aycan Varış.

AYCUN VARIŞ'TAN YÜREK HOPLATAN FOTOĞRAFLAR - TIKLA


Aycun Varış

Kısmetse OLur yeni sezon yarışmacısı Aycan Varış daha ilk haftadan dekolte vermeye başladı. Aycan Varış'ın pek çok defa göğüs dekoltesi vermesi bekleniyor...