Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 293. yeni bölümü ile bu hafta ekranlara geliyor. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak Kurtlar Vadisi Pusu 293. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gölge'nin Polat'ın hamleleri sonrasında Profesör Anadolu'dan yardım istiyor. Kurtlar Vadisi 293. bölüm ile bu akşam Kanal D ekranlarında olacak.

Yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği, başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı dizi Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünde Polat, Halil'den hücre evinin adresini istiyor.

Polat Alemdar peki o hücre evine vardığında nasıl bir manzara ile karşılaşacak? İşte tüm detaylar bu akşam yayınlanacak yeni bölümde... 

KURTLAR VADİSİ PUSU 293. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE






Geçtiğimiz hafta Gölge’nin hain tuzağını son anda engelleyen Polat Alemdar, Halil’e düştüğü tuzağı göstermiş ve ona gerçekleri anlatmıştı.  

Profesör Anadolu’nun buluşlarını kendi emelleri için kullanmak isteyen Gölge, Polat’ın hamleleri sonrası kısıtlanan hareket alanını genişletmek için bir görünmezlik iksiri isteyecek. Anadolu’nun vereceği cevap karşısında Gölge’nin tepkisi ne olacak?

Türkiye’nin çizgisinin kader çizgisi olduğunu söyleyen Yasin Komutan, silahtan daha etkili bir planla operasyon hazırlığı yapacak.