Mehmet Ali Erbil ilk kez ayakta görüntülendi!
Mehmet Ali Erbil, aylar sonra ilk kez ayakta görüntülendi. Yasmin Erbil, babasıyla doğum gününde çekildiği kareyi 'Çok şükür' notuyla paylaştı.
MAGAZİN
03.12.2020, 13:49

Kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden ve kemik iliğindeki değişim nedeniyle kök hücre tedavisi görmeye başlayan 63 yaşındaki şovmen Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'in doğum gününde eski eşi Nergis Kumbasar'la birlikte ayakta mutluluk pozu verdi.
MUTLULUK POZLARI VERDİLER
Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar çiftinin kızı Yasmin Erbil 25 yaşına bastı. Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin ve eski eşi Nergis Kumbasar ile mutluluk pozları verdi.
ALİ SADİ BABASINI GEÇTİ
Ablası Yasmin Erbil'i bu mutlu gününde yalnız bırakmayan 14 yaşındaki Ali Sadi'nin uzun boyu dikkat çekti. Ali Sadi'nin boyunun babasını geçtiği görüldü.
4°
hafif yağmur

Sizce hangi başkan daha başarılı?
Namaz Vakti
28 Ocak 2021
İmsak | 06:09 | ||
Güneş | 07:32 | ||
Öğle | 12:50 | ||
İkindi | 15:34 | ||
Akşam | 17:58 | ||
Yatsı | 19:16 |