Phoenix Mercury yıldızı Brittney Griner ve onun nişanlısı arasında bir tartışma, bir polis raporuna göre, saldırı ve ahlâka aykırı davranış iddiaları hem kadınların tutuklama ile sonuçlanan, Çarşamba öğleden sonra fiziksel döndü.
Griner, 24, ve WNBA Tulsa Shock oyuncu Glory Johnson geçenlerde satın Goodyear evde bir argüman vardı. Ev içinde birkaç kişi polis çağrıldı önce mücadele kadar kırmaya çalıştı, polis söyledi.
Polis raporları Johnson'ın kardeşi Johnson ve Griner olduğunu bildirmek için Çarşamba öğleden sonra Goodyear polis çağırdı göstermektedir "birbirlerine bir şeyler atarak oturma odasında."
Polis 133 Drive, Johnson kız kardeşi, Judy evde geldi, o çünkü iki savaşan şekilde ne bir kayıp oldu subay söyledi, bu yüzden o polis çağırdı.
"Biz onları birbirinden çekti alamadım," Judy Johnson, bir polis raporuna göre, dedi.
Griner o ve Johnson ilişki sorunları yapıyorduk subay anlattı ve onlar sadece birlikte ilk ev satın aldığını.
David Michael Cantor, Brittney Griner için avukat, Perşembe öğleden sonra bir açıklama yayınladı.
"Son birkaç aydır Brittney ve Glory için son derece stresli bir zaman olmuştur," dendi. "Birlikte bu zorluklara ile çalışmak ve bu aile meselesi. Glory ele ve Brittney içtenlikle bu aileleri, ilgili ekipler, WNBA, sponsorlar ve fanlar neden oldu oyalama için özür dileriz gibi medya kendi gizlilik saygı sormaya devam edecektir."
Griner o ve Johnson, her gün savunarak olduğunu polise söyledi ve Johnson Griner bir polis raporuna göre, onu "saygısızlık" dedi sonra iki gün önce satın almıştı evde birbirlerinin yüzlerine içine Çarşamba öğleden sonra aldım.
Johnson Griner çok yakın kazanılmış vardı polise anlattı, o yüzden biraz ayrılık almak için onu geri itti ve o Griner tarafından başın arka itti zaman kız kardeşine konuşmaya başladı. Johnson döndü ve fiziksel kavga hem de 4 ila 6 dakika katta mücadele ile başladı. Tüm bölüm raporuna göre, yaklaşık 20 dakika sürdü.
Bir polis raporuna göre, "işler kontrolden çıktı eğer Brittney sordum, ve o yukarı ve aşağı başını salladı".
Griner o ", diş işareti" olarak tanımlanan ve subaylar bir polis raporuna göre, bileğine ve parmaklara başka yaralanma fark ne dahil, elini yaralanmaları vardı.
"Bu, yine çatışma çıktı, bize ayrılmış, tekrar çatışmaya, geri ve ileri mouthing, biz savunarak tuttu. Parçaladı. Kavgaya dönüştü bizi ayırdılar, ve şimdi buradayız," Griner polis raporuna göre, subay söyledi.
Griner yaralarının yanı sıra, Johnson, sağ dudak laserasyon vardı ve o rapora göre, kavga kırmaya çalıştı evde başka bir adam bazı yaralandı.
Ne Griner ne Johnson kovuşturma istenen ve polisin saldırı ve düzensiz davranış şüphesiyle yaklaşık 05:00 Çarşamba onlara her biri tutuklandı. Rezervasyon raporu tartışma yerli-şiddet suç olarak kabul edildiğini gösterir.
Griner onları o All-WNBA Birinci Team adlı olmanın yanı sıra, ligin Yılın Savunma Oyuncusu seçildi 2014 yılında WNBA şampiyonluğuna yardım, Merkür için önemli bir oyuncu oldu.
Geçen yıl, Griner 15.6 sayı, 8.0 ribaund ve ligde onu ikinci sezonunda 3.8 blok ortalaması.
Glory Johnson
Glory Johnson (Fotoğraf: Maricopa County Şerif Ofisi)
Jail bilgi Griner yaklaşık 04:00 Perşembe yayımlanan gösterir.
Johnson, 24, WNBA en Tulsa Shock ile öne geçen yıl oldu ve çift geçen yaz sonlarında kendi nişan duyurdu.
Associated Press gelen bilgiler bu raporda kullanılmıştır.
MERCURY GENEL MÜDÜR JIM Pitman tarafından TABLOSU
Phoenix Mercury Genel Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Jim Pitman Perşembe sabahı şu açıklamayı yayımladı:
"Merkür organizasyonu. Biz ek bilgi toplama sürecinde olan ve şu anda daha fazla yorum var olacak Brittney Griner karıştığı iddia edilen bir olaydan haberdar olduğunu."
WNBA SÖZCÜSÜ DİNA SKOKOS TARAFINDAN TABLOSU
"Biz Brittney Griner ve Glory Johnson karıştığı olayın farkında ve daha fazla bilgi edinmek için Phoenix Mercury ve Tulsa Shock kuruluşları ile çalışıyoruz."
TULSA ŞOK EKİBİ BAŞKANI STEVE SWETOHA TARAFINDAN TABLOSU
"Biz Phoenix ilgili oyuncunun Glory Johnson dışarı raporların farkında. Biz daha Biz madde içine arıyoruz. Elbette bizim ilk endişe Glory iyiliği ve sağlığı için. Şu anda bilgi toplama sürecinde olan ve var Hiçbir diğer yorum şu anda yapmak. "