Ünlü şarkıcı Muazzez Ersoy'un şoförü Hakan Saraç ile aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Havalimanında görüntülenen Muazzez Ersoy'un olay yaratan fotoğrafları gündeme bomba gibi düşerken başarılı şarkıcı Renkli Sayfalar programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. Peki Hakan Saraç kimdir? Yanıtı bu özel haberimizde...

Şoförü Hakan Saraç ile aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşen şarkıcı Muazzez Ersoy, Renkli Sayfalar programına bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Haberlerin doğru olmadığını ifade eden Ersoy, Cuma günü Kıbrıs'a giderlerken yanında asistanı, menajeri ve şoförü Hakan Saraç'ın olduğunu söyledi.



Muhabirin yanına yaklaşarak 'Muazzez Hanım nereye gidiyorsunuz?' sorusuna Kıbrıs'a gittiğini yanıtını verdiğini belirten Muazzez Ersoy, muhabirinin 'Yanınızdaki beyefendi kim?' diye sorduğunu söyledi.

Ersoy şöyle devam etti; "Soruyu duyunca şaşırdım. Çünkü Hakan Bey 10 yıldır benim ekibimde. Muhabir 'tanımıyorum' deyince espri yaptım, 'yeni sevgilim' dedim. Kalkıp da bunu ciddiye alıp haber yapma, espri yapıyorum diye söyledim. Konu tamamen bundan ibaret."

HAKAN SARAÇ KİMDİR?

Hakan Saraç, ünlü şarkıcı Muazzez Ersoy'un 10 yıldır ekibinde bulunmakta ve şoförlüğünü yapmaktadır. Kıbrıs'a giderken Ersoy'un yanında görüntülenen yakışıklı şoför aşk dedikodularının ortaya atılmasına neden oldu.

Muazzez Ersoy şoförü Hakan Saraç ile sevgili mi oldu? Yeni aşkı Hakan Saraç kimdir?