Doktor Ferman öldü mü? Mucize doktor dizisinde doktor Ferman'ı canlandıran Onur Tuna diziden ayrılacak mı? Mucize Doktor dizisinin bu gece yayınlanan yeni bölümünde büyük heyecan yaşandı.Dizide hastanenin acil servisinde korkunç olaylar yaşandı.

Öncelikle Berhayat hastanesinin acil servisinde öldürücü bir virüs yaşandı. Çin'i saran salgın virüsünün hakim olduğu hastanede doktor Ferman da virüs kapıyor. Abisi gibi gördüğü Ferman'ı kaybetme korkusu yaşayan Ali Vefa'nın gözyaşları içinde anlattıkları ise herkesi duygulandırdı.

Feman'ın gözatiminde Ali ve Nazlı ameliyat yaparken, Ferman bir anda yere yığıldı. Peki Ferman öldü mü? Şimdi herkes bu sorunun cevabını ve gelecek bölümün fragmanını bekliyor.

Mucize doktor dizisiyle ilgili tüm gelişmeleri biraz sonra bu sayfada yayınlayacağız.

MUZİCE DOKTOR FERMAN KİMDİR?

30'larında, hastanenin yıldız cerrahı. Adil Hoca tarafından yetiştirilmiş. Ukala ve uzak görünüyor ama aslında bir sırrı var. Bu sır yüzünden aslında kalbinin ne kadar yumuşak olduğunu görmüyor kimse. Ferman duygularını bastırıyor. Çünkü cerrahlıkta duygusallığa yer olmadığını bilir; takındığı sert tavır aslında asistanlarının iyiliği içindir. Herkes ona saygı duyar, biraz da ondan çekinir. Başarılı bir kariyeri ve güzeller güzeli bir sevgilisi, Beliz’i var; daha şimdiden hayalini kurduğu her ne varsa, hemen hepsine sahip. Şimdilik Ali’nin hastaneye alınmasına karşı. Ama gelecekte neler olacağı bilinmez.

FERMAN'I CANLANDIRAN ONUR TUNA KİMDİR?

Mucize Doktor Ferman Onur Tan kimdir
 
02.07.1985 tarihinde Çanakkale’de doğmuştur. 9 Eylül Üniversitesi İktisat Fakültesinde lisans eğitimini tamamladı. Ege Üniversitesi konservatuvarında Sanat Müziği ses eğitimi de aldı. 

1,95 boyunda olan Onur Tuna, ortaokul yıllarından itibaren lisanslı voleybol ve basketbol oynadı. Ortaokul ve lise yıllarında tiyatro oyunlarında yer almaya başladı. İzmir’de Üniversitede okurken 4 yıl profosyonel mankenlik yaptı. İzmir Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde 2.5 yıl oyunculuk eğitimi aldı. İstanbul’da Üç Mota , Ayla Algan , Craft ve Saim Güveloğlu’ndan eğitim almaya devam etti.

Hayat Devam Ediyor dizisi ile 2011 yılında profesyonel oyunculuk kariyerine başladı. Ardından  Filinta, Cesur Yürek , Yasak Elma dizileri ile Bir Küçük Eylül Hikayesi ve 2019 yılında çekilen Ağır Romantik sinema filmlerinde rol aldı.

Ekran ve beyaz perde dışında müzik ile ilgilenmektedir. Gitar ve piyano çalan oyuncunun aynı zamanda besteleri ile 4 şarkılık EP si bulunmaktadır.