Perşembe akşamları FOX TV'de yayınlanan Mucize Doktor dizisinde 'Kıvılcım' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Özge Özder, dizinin henüz 4 bölümünün yayınlanmasına rağmen, başarılı kötü kadın tiplemesiyle, seyircinin nefretini çoktan kazandı.

Güzel oyuncu, cesur pozlarıyla Instagram'ı yıkıp geçiyor.

Düzgün fiziğiyle büyük beğeni toplayan Özder'in fotoğraflarına yorum ve beğeni yağıyor. İşte güzel oyuncunun olay pozları...1 Nisan 1978 tarihinde Ankara'da doğdu. Tam adı Elif Özge Özder...Annesi teknik ressam, babası imar planlamacısı olan Özder, ortaokul ve liseyi Ankara Özel Yükseliş Kolejinde okudu. 1996 yılında Ankara Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünü burslu kazandı, Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü ise derece ile kazandı.Tercihini Ankara Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarında okuyan güzel oyuncu, 2000 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu.

İstanbul'daki oyunculuk serüveni BKM ile başladı. 2001 yılından beri sahnelerde olan Özge Özder, 2005 yılından beri İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarında kadrolu olarak rol alıyor.