Dilber Fırtına kimdir? Fuhuş yaptığını gören 6 yaşındaki oğlunun dövülerek öldürülmesine izin veren ve 3 yıl ceza evinde yatan Dilber Fırtına tahliye oldu. Müge Anlı Dilber Fırtına'nın eski kocası Ümit Fırtına'nın bir akrabası ile evlendiğini duyurdu. Detaylar haberimizde.

Küçük Muhammed öldürüldüğünde yıl 2009'du. Müge Anlı'nın aydnalltığı olayda "Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 14 Nisan'da ailesi tarafından kaybolduğu bildirilen küçük Muhammet'i annesi ve sevgilisinin döverek öldürdüğü" belirlenmişti.

Anne Dilber Fırtına günlerce Müge Anlı'nın sunduğu sabah programına çıkmış, sürekli yalanlarıyla insanları kandıran anne TV'de gözyaşları dökmüştü. 

MÜGE ANLI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

48 gündür hazırladığı TV programında kayıp çocuğun ailesini konuk eden ve olayı çözmeye çalışan televizyoncu Müge Anlı Muhammet Fırtına'nın katilini duyunca hastanelik oldu.  Muhammet'in annesi Dilber Fırtına tarafından öldürüldüğü haberi Müge Anlı'ya ulaştığında ünlü sunucu hıçkırıklara boğularak sinir krizi geçirmeye başladı.

Televizyon fenomeni Müge Anlı, programına konuk ettiği ve kaybolan oğlunu aradığı Dilber Fırtına'nın Kemal E. ile birlikte çocuğu döverek öldürdüğünün anlaşılması üzerine adeta yıkıldı!

Müge Anlı, kendisi ile birlikte ölen çocuğunu arayan anne Dilber Fırtına ve sevgilisi Kemal E.'nin kendilerini cinsel ilişkiye girdikleri sırada gördüğü için küçük Muhammed'i döverek öldürdüklerini öğrenince fenalaştı.

Akşam haberlerinde canlı yayın konuğu olan Müge Anlı olayı gözyaşlarına boğularak anlattı. ATV Ana Haberin yayınından sonra Müge Anlı tekrar fenalaştı ve yeniden doktor kontrolüne alındı.

Dilber Fırtına

DİLBER FIRTINA CEZAEVİNDEN ÇIKTI

Dilber Fırtına hapisten çıkalı üç yıl oldu. Ve bugün Müge Anlı'dan canlı yayında öğrendiğimiz bir habere göre Dilber Fırtına diğer kızını sosyal hizmetlerde bırakarak tekrar evlenmiş. Üstelik eski kocası Ümit Fırtına'nın bir akrabası ile evlenmiş.