Sinan Akçıl'ın sevgilisi Ebru Şallı'yı Müjde Uzman'la mı aldattığı iddiaları sosyal medyada patladı. Peki Müjde Uzman kimdir? Müjde Uzman kaç yaşında, evli mi, çocuğu var mı? Müjde Uzman'ın sosyal medya hesapları, çok özel fotoğrafları, twitter, facebook, instagram fotoğrafları haberimizde.

Şarkıcı Sinan Akçıl özel hayatında bir türlü düzen tutturamadı. Akçıl'ın geçtiğimiz yıl sevgilisi Ebru Şallı ile arası Ayşe Akın'la aşk yaşadığı gerekçesiyle bozulmuştu. Hatta Şallı'nın Akçıl'ı evden kovduğu haberleri bile çıkmıştı. Bu kez ise ikilinin arasının ihanet yüzünden bozulduğu öne sürülüyor.

Sinan Akçıl şu anda iddialara göre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz oyuncusu Müjde Uzman'la aşk yaşıyor. Akçıl'ın bir hafta Göcek'te kiralığı teknede Uzman'la baş başa tatil yaptığı da başka bir iddia...

İkilinin Instagramda aynı teknede, ayrı fotoğraflar paylaşması da aşk haberlerini kuvvetlendiriyor. Sinan Akçıl ile Müjde Uzman teknedeyken aynı günlerde Ebru Şallı da kız arkadaşlarıyla birlikte Bodrum'da tatil yapıyordu.

Müjde Uzman

Bakalım aşk iddialarının arkasından yalanlama veya doğrulama gelecek mi? Ebru Şallı'nın Akçıl'a tepkisi bu kez ne olacak? Yastıklar yine parçalanacak mı? Merak edilen sorular tüm yanıtlarıyla Mynetmagazin'de olacak...