Ünlü şarkıcı Murat Boz ile Hadise aşk mı yaşıyor? Murat Boz Hadise aşkı gerçek mi? 'Nerdesin Aşkım' şarkısına düet yapan Hadise ile Murat Boz sevgili mi oldu? Murat Boz Aslı Enver'den ayrıldı mı? Acun Ilıcalı'nın kızının nikahında yaşananla haberimizde.

Amerika tatilinden Aslı Enver'le dönen Murat Boz'un yanında sevgilisini getirmemesi gecenin öne çıkan ayrıntılarından bir tanesiydi. Uçaktan iner inmez yakın dostu Acun Ilıcalı'nın kızının düğününe koşan yakışıklı popçunun geceye tek başına katılması kafaları karıştırdı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Renkli Sayfalar' programında da Boz'un düğüne neden tek gittiği masaya yatırıldı. Aynı zamanda 'O Ses Türkiye' programında da jüride bulunan ikilinin 'Neredesin aşkım' şarkısıyla düet yapması ikilinin aşk yaşadığı haberlerini gündeme getirdi.

Her ne kadar aşk haberleri alıp başını gitse de Murat Boz ve Aslı Enver'in fanları ikilinin birbirine çok yakıştığı yönünde yorum yaptı.

Aslında Hadise ve Murat Boz, O Ses Türkiye'de jüri üyesi olduklarından bu yana yakıştırılıyorlar. Zaman zaman ikili hakkında aşk dedikoduları sosyal medyaya da yansımıştı.

MURAT BOZ İLE HADİSE'DEN MUHTEŞEM DÜET