Zuhal Topal'ın gelin adayı Hanife'ye Nihat Doğan'dan şok tepki. Bayhan'ın talip olduğu Hanife'ye tepki gösteren Nihat Doğan "Rezil kadın, bu vebalin altında kalırsın" dedi. Doğan Türbanlı Hanife'ye "Terbiyesiz sana yakışıyor mu? Bir gün başkasıyla, ertesi gün diğeriyle birlikte" diye konuştu.

Evlilik makamının kutsal bir makam olduğunu ve bunu kimsenin istismar etmemesi gerektiğini belirten Doğan, 'Evlilik kurumunu allak bullak ediyorlar. Evlilik kurumunu itibarsızlaştırıyorlar. Özellikle türbanlılara sesleniyorum. Terbiyesiz sana yakışıyor mu? Bir gün başkasıyla, ertesi gün diğeriyle birlikte. Bu tarz programlar örflerimizi kutsal evliliğimizi yok ediyor.

'LANET OLSUN'

İslamın en önemli simgelerinden biri olan türbanla o programlara çıkanlara lanet olsun. Cuma günü lanet okumak istemiyorum ama yeter. O terbiyesizliğinizi türbana alet etmeyin. Evlilik bu kadar dinamitlenmez. Yazıklar olsun.

'BURADAN DEVLET YETKİLİLERİNE SESLENİYORUM'
'Allah aşkına düşürün reytingleri sizin elinizde. Bak bakalım bir daha evlilik programı yapıyorlar mı? Açıyorum televizyonu 10 tane evlilik programı. Rezillikdir bu. Sen o türbanı giyiyorsan öyle rezil bir programın içinde olamazsın. Bunu bizim kabul etmemiz mümkün değil. O türbanın hakkını ver. Rezil kadınlar. İslamı rezilliğinize alet etmeyin. '