Yarışmacılardan Esra Balamir, samimi açıklamalarda bulundu. Hayatında birçok hata yaptığını ama bunlardan ders alıp gerçek Esra’yı bulduğunu söyledi. “Şirin, sevimli bir kızken, seksi bir kız olmaya çalıştım. O dönemde öyle olmak gerekiyordu. Hata yaptım” dedi.

“KİMSEYE ARTIK SELAM VERMİYORUM”

Nil Karataş “Esra göründüğü gibi değil. Onu ilk gördüğümde burnu yere düşse almayacak sandım. Onu tanıyınca çok farklı olduğunu anladım” dedi. Bunun üzerinde Esra Balamir “ Kimse bana selam vermeden vermem. Onunda bir nedeni var. Şarkıcı Çelik ile bir festivalde birlikte çalıştık. Samimi olduk. Bir zaman sonra bir yerde gördüm. Ne “haber Çelik” dedim, yüzüme bakmadı. O benim için travma oldu. O nedenle kimse bana selam vermeden artık selam vermiyorum” dedi.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI FOTO GALERİ

İşte Benim Stilim Ünlüler Nil Karataş Kimdir?

Bir kaç sene önce O Ses Türkiye yarışmasına katılan, sesi ve mütevazi hareketleri ile jürinin dikkatini çeken Nil Karataşoğlu, yarışmada Sezen Aksu’nun Tükeneceğiz isimli şarkısını seslendirmiş ve büyük ilgi görmüştü. Hülya Avşar’ı seçerek takımına dahil olan Nil Karataşoğlu, aslında yarışmalara yabancı bir isim değil. Show Tv’de yayınlandığı dönemde izlgiyle izlenen Yemekteyiz yarışmasının eski yarışmacılarından biri olan Karataşoğlu, o yarışmada yemek yapmanın yanında keman çalarak hem o dönem ki yarışmacıların hem de izleyenlerin dikkatini çekmişti.

İŞTE BENİM STİLİM ÜNLÜLER'DE YARIŞAN İSİMLER KİMLER?

İşte o isimler; Aslı ZEN, Berna Öztürk, Yeşim Erçetin, Simge Tertemiz, Elif Ece Uzun, İnci Pars, Esra Balamir, Pelin Suade, Esra Sönmezer, Yasemin Öztürk, Nil Karataş, Tuğçe Özbudak, Gizem Özdilli, Sevil Uyar, Neslihan Önder, Şarkıcı Hatice.