No: 309 son bölüm fragmanı yayınlandı. No: 309 28. bölümde şok gelişmeler yaşanacak. Başrollerinde Furkan Palalı ve Demet Özdemir gibi isimlerin yer aldığı No: 309 28 Aralık Çarşamba fragmanı heyecan fırtınası esecek. No: 309 yeni bölümde Lale ile Onur arasında yaşanacaklar şok etkisi yaratacak. No: 309 yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

No: 309 dizisinin başrollerinde Furkan Palalı ve Demet Özdemir rol alıyor. No: 309 28. bölümde İsmet, Onur ve Lale'nin barıştığından habersiz onları barıştırma organizasyonu düzenliyor. No: 309 her Çarşamba saat 20:00'de Fox Tv ekranlarında...

NO: 309 28. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Lale ve Onur aralarındaki anlaşmazlıkları tatlıya bağlamışlardır. Fakat Şerife aralarının hala bozuk olduğunu düşünüp bu durumu Yıldız’a bildirir. Yıldız’ın Şerife ile konuşmasına tanık olan İsmet'te Onur ve Lale’yi barıştırmak için yılbaşı yemeği organize eder.

Onur ve Lale bu kutlama için hazırlanır, birlikte alışveriş yaparlar. Betül gene hain planlar peşindedir fakat en büyük sürpriz onu beklemektedir. No: 309 yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de FOX'ta!

NO: 309 SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Lale’nin odasını karıştırırken çekilen görüntülerini izleyen Onur hayal kırıklığına uğrar ve Lale’ye tepki gösterir.. Buna çok üzülen Lale yaptıklarına pişman olur ve Onur’un gönlünü almaya, aralarını düzeltmeye çalışır. Ama yine aksilikler peşlerini bırakmaz.. Olumsuz gibi gözüken olaylar silsilesi, aslında Onur ve Lale aralarındaki bağı daha da güçlendireceklerdir.