İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarının sosyal medya hesapları, instagram adresleri, fotoğrafları gibi tuttukları takımlar da merak ediliyor. 22 Ekim 2015 Perşembe günü tv8 ekranlarında yayınlanan bölümde Çiğdem Çelik, hangi Süper Lig takımını tuttuğunuaçıkladı. Peki Çiğdem Çelik hangi takımı tutuyor?

22 Ekim 2015 Perşembe günü işte Benim Stilim All Star'a siyah beyaz bir elbise ile Çiğdem Çelik, tuttuğu takımla ilgili tahminlerde bulunulmasına neden oldu. Çiğdem Çelik siyah beyaz elbise ile jürinin karşısına çıkınca Nur Yerlitaş, "Beşiktaşlımısın" diye sordu.

Herkes evet cevabını beklerken Nur Yerlitaş'ın bu sorusuna yanıt veren Çiğdem Çelik, "Hayır Fenerbahçeliyim" dedi.

Nur Yerlitaş'da Çiğdem Çelik'in Fenerbahçeli olduğunu söylemesi üzerine, "Bende" yanıtını verdi.

İşte Benim Stilim all star Çiğdem Çelk

İşte Benim Stilim Çiğdem Çelik, 1979 doğumlu yani 36 yaşında. Bursa doğumlu olan güzel yarışmacının ailesi Bulgaristan göçmeni. İşte Benim Stilim 2. sezonunda diğer yarışmacı Nihal ile yaşadığı polemiklerle sezona damga vuran Çiğdem Çelik, güzelliği, tarzı ve duruşuyla finale kadar gelmişti. İşte Benim Stilim All star sezonundada tüm dikkatleri üzerine çekecek Çiğdem Çelik diğer kızlarla yine büyük polemikler yaşayabilir.

İşte Benim Stilim Çiğdem Çelik

Ayrıca 36 yaşında olan güzel yarışmacı Çiğdem Çelik yarışmaya katılmadan önce hosteslik yaptığını ve annesiyle birlikte yaşadığını belirtti. Çiğdem Çelik yemekteyiz programına da katılmış ve başarılı bir performans sergilemişti.

Çiğdem Çelik