80'lerin tarzının yansıtılmaya çalışıldığı İşte Benim Stilimin bu gece yayınlanan bölümünde Mihriban Akgül gelinlik giyerek geldi. Mihriban Akgül'e Uğurkan hariç tüm adaylar 5 puan verirken Nur Yerlitaş 5 puan verdiği Mihriban Akgül'e lohusa kadınlara benzediğini söyledi.

Bu arada Mahmut Tuncer, Mihriban Akgül için Mihriban türküsünü söyledi. 

Mihriban Akgül Kimdir?

Annesi Özbek asıllı olan yarışmacı henüz 21 yaşında bulunuyor. Fiziği ve yüzünün güzelliği ile dikkat çekmeyi başaran Mihriban Akgül spikerlik eğitimi alıyor.  Hayalinin ana haber sunuculuğu yapmak olduğunu ifade eden esmer güzeli yarışmacı ekran önüne olmayı sevdiğini belirtiyor. Yarışmaya katılma amacını ise kendini tanıtmak olarak ifade ederken modanın hayattaki büyük tutkularından birisi olduğunu belirtiyor.

MİHRİBAN AKGÜL FOTOĞRAFLARI

İşte Benim Stilim 3. Sezon yarışmacıları arasında yer alan Düzgün fiziği ile dikkat çekmeyi başaran İşte Benim Stilim yarışmacısı 21 yaşındaki esmer güzel Mihriban Akgül'ün hayali spiker olmak. Babası Türk olan annesi ise Özbek asıllı bulunan Mihriban Akgül, moda ile çocukluğundan itibaren yakından ilgilendiğini ifade ederek hayalleri arasında butik açmak olduğunu belirtti.