Star TV'nin heyecan dolu dizisi Paramparça 82. bölüm fragmanı yayınlandı! Paramparça 28 Kasım Pazartesi fragmanı ile kadroya yeni bir oyuncu daha girdi. Paramparça yeni bölüm oyuncusu Sarp Akkaya kimdir? Paramparça dizisi İlhan Şeşen’den sonra şimdi de Sarp Akkaya'yı kadroya dahil etti. Paramparça 82. bölüm fragmanı ve yeni bölümden ipuçları haberimizde!

Paramparça yeni bölüm fragmanı ile entrikası ve sürprizi bol bir bölümün sinyalini verdi . Fragmanda yer alan sahnelere göre Paramparça dizisinin yarın yayınlanacak bölümünde Maide'nin intihar sahnesi kafaları karıştırırken, kadroya dahil olan yeni isim hem meraklandırdı hem heyecanlandırdı. Geçtiğimiz hafta İlhan Şeşen gibi güçlü bir ismi kadrosuna dahil eden diziye bu hafta da yeni bir transfer gerçekleştiği göze çarpıyor. Ekranların sevilen isimlerinden Sarp Akkaya, Paramparça’da Harun’un düşmanını canlandırıyor. Peki, yeni isimleriyle devam eden dizide bu hafta başja nbeler yaşanacak? Maide ölecek mi? İşte, Paramparça 82. bölüm fragmanı!

Paramparça 28 Kasım Pazartesi Fragmanı İzle

Yeni bölümünde Alaz’ın kaçırıldığı haberiyla ortalık karışır. Oğlunun kaçırıldığın Dilara’dan öğrenen Harun, beyninden vurulmuşa döner. Oğluna sağ salim kavuşabilmek için tek seçeneği vardır: Dubrovnik’e gidip Damir ile buluşmak ve onun isteklerine boyun eğmek… Artık Alaz kadar Harun’un hayatı da tehlikededir. Cihan da Alaz’ı bulabilmek için tüm imkanlarını seferber eder. Mithat’tan yardım isteyen Cihan, verilen adrese baskın yapar ve büyük bir çatışma yaşanır. Cihan, Mithat’ın gerçek kimliğini deşifre etmeye de çok yaklaşmıştır. Öte yandan Maide Hanım’ın hiç sönmeyen intikam ateşi ise bu kez kendisini yakar.

SARP AKKAYA’NIN ROLÜ

Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın başrollerini paylaştığı Paramparça yeni transferleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Kurtlar Vadisi Pusu, Ezel, Suskunlar ve Muhteşem Yüzyıl gibi iddiali projelerde rol alan Sarp Akkaya, Paramparça’nın yeni bölümünde ‘Balkan mafyası Damir’ karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkacak.