Renkli Sayfalar programına konuk olan Şarkıcı Reyhan Cansu oğlunun kaybolduğunu iddia etti. Reyhan Cansu'nun oğlu Dorukcan ise annesine çok sert cevap verdi. Annesini üzerinden prim yapmakla suçlayan Dorukcan çok ağır ifadeler kullandı. Reyhan Cansu kaç yaşında? Şarkıcı Reyhan Cansu evli mi? Reyhan Cansu instagram fotoğrafları haberimizde.

Adam mısın sen isimli single çalışmasıyla müzik dünyasına giriş yapan Reyhan Cansu, Renkli Sayfalar programının bugünkü konuğu oldu. Ünlü futbol antrenörü Levent Eriş ile olan evliliğini noktalayan Reyhan Cansu, 18 yaşındaki oğlu Dorukcan’ın para nedeniyle ortadan kaybolduğunu, bu nedenle 41 gündür oğlunu göremediğini söyledi. Oğlunun nerede olduğunu bilmediğini ifade eden Reyhan Cansu, canlı yayından seslendi.

“Evladım biz seninle neler yaşadık, birlikte büyüdük. Lütfen her şeyi bırak gel anneceğim, biz birlikte her şeyle baş ederiz. Gel anneciğim, gel oğlum, ne olursa olsun, ben hiçbir şey istemiyorum, para istemiyorum, ben seni istiyorum.” Sözleriyle 41 gündür göremediği oğluna ulaşmaya çalışan Reyhan Eriş gözyaşlarına boğuldu.

Reyhan Cansu'nun sözleri üzerine canlı yayına bağlanan Dorukcan ise annesinin yalan söylediğini iddia etti. Annesinin kendi üzerinden reklam ve prim yaptığını söyleyen Dorukcan, "Annem beni şu andan itibaren kaybetti, şimdi kayıp ilanımı verebilir. " dedi. Annesine kardeşini yanına almak için dava açacağını bildiren Dorukcan, “Ben kayıp değilim, bana ulaşmak isteyen herkes bu numaradan ulaşabilir.” Sözleriyle hem program sunucularını hem de izleyenlerin kafasında soru işareti yarattı.

Reyhan Cansu instagram fotoğrafları

REYHAN CANSU KİMDİR?

Peki, oğlunun kaybolduğu haberleriyle gündeme gelen Reyhan Cansu kimdir? 2015’de çıkardığı Adam Mısın? Şarkısıyla ünlenen Reyhan Cansu, ünlü futbol antrenörü Levent Eriş’in eski eşidir.