Kaya Artemis'te amfitiyatroyu dolduran yaklaşık 1500 kişi Aref'in Kıbrıs'tan Ankara'ya gidip gelmesine tanıklık etti. Düşünce gücüyle metalleri bükme gösterisi de beğeni topladı. Aref, Kaya Artemis'teki performansından sonra yaptığı açıklamalarda geçtiğimiz hafta gerçekleşen Survivor yarışması finaline değindi.

Gazetecilerin “Survivor'a katılmayı düşünür müsünüz?” sorusu üzerine, “Survivor'a katılırsam ölürüm,  çünkü çok yemek yiyorum. Acun Ilıcalı'da bu düşüncemi bildiği için bana böyle bir teklifte bulunmadı” dedi. Yetenek Sizsiniz yarışmasından sonra Acun Ilıcalı ile birlikte çok sık görüştüğünü dile getiren ünlü illüzyonist, Acun Ilıcalı'nın kendisinin yol göstericisi olduğunu ifade etti.

Hatta Acun Ilıcalı ile birlikte Survivor yarışmasının oyunlarını tasarladıklarını belirtti. Aref gelen dizi ve film tekliflerini reddettiğini, şu anda sadece kendi işine odaklandığını söyledi. Gösterilerinde tahmin yeteneğini ortaya koyan Aref, bu yeteneğiyle 3 kez sayısal lotoda 5 tutturduğunu açıkladı. Kazanılan kuponları noter tasdikli şekilde sakladığını belirten illüzyonist, “Başıma bir şey gelmesinden korktuğum için 6'yı tutturmuyorum” dedi. Bu yeteneğini gösteriye dönüştürmek için Milli Piyango İdaresi'ne gittiğinde ise yetkililerin gösteriye sıcak bakmadıklarını ifade etti.

Kaynak: Habertürk