Türk Televizyonlarının izdivaç programı sunucularından Esra Erol'la Zuhal Topal arasındaki gerilim iyice tırmanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftarında çekilen bir fotoğraf olayı farklı bir boyuta taşıdı. Seda Sayan ve Esra Erol'un Zuhal Topal'a karşı birlikte hareke ettiği şeklinde yorumlanan o kare Zuhal Topal'ı çıldırttı. İşte detaylar...

Son dönemlerde her gün ayrı bir olayın yaşandığı ve skandalların bir türlü eksik olmadığı izdivaç programında farklı kanallarda yayınlar yapan Zuhal Topal, Esra Erol ve Seda Sayan zaman zaman karşı karşıya geliyor ve birbirlerini çok ağır şekilde eleştiriyorlar.

Bilindiği gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan izdivaç programlarını çok ağır şekilde eleşirmiş ve bu programların yayından kaldırılması gerektiğini söylemişti. Buna rağmen Cumhurbaşkanı geçtiğimiz gece verdiği iftar programında izdivaç programları sunucuları Seda Sayan,  Esra Erol ve Zuhal Topal'ı da davet etti.

Ancak iftarda Esra Erol'la Seda Sayan'ın aynı masada oturması ise Zuhal Topal'ı çileden çıkardı. Zira üçlü arasında çıkan kavgada herkesin tarafını seçmesi gerekiyordu. Bu noktada taraflarını seçen üçlüden Seda Sayan ve Esra Erol, birbirlerine yönelik yumuşak ifadeler kullanırken; Zuhal Topal'ı yerden yere vurmuşlardı.

Seda Sayan, Esra Erol, Zuhal Topal

Dün akşam Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftarında da karşı karşıya gelen bu iki isim aynı masada oturarak adeta Zuhal Topal'a karşı birlik mesajı verdi. Davette kaldıkları sürede ikilinin samimi görüntüleri dikkatlerden kaçmadı.