Fox TV ekranlarının beğenilen dizisi Sen Benimsin 8. bölümü ile Pazar günü ekranlara gelecek. Sen Benimsin 8. bölüm fragman bomba gelişmelerin detayları hakkında bizlere ipuçları verirken, yayınlandığı andan itibaren bir çok kişi tarafından izlenildi. İşte Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Sen Benimsin 8. son bölüm fragman ve özet bu haberimizde sizleri bekliyor...

SEN BENİMSİN 7. BÖLÜM ÖZETİ (BÖLÜM TARİHİ: 02/08/2015)
Nağme atın eyerinin Elvan tarafından kesildiğini düşünmektedir. Ejder ise bunu yapanın Burak olduğunu düşünür, Nağme’nin Burak’la görüşmesini istemez. Nağme ve Ejder’in arası bu mesele yüzünden açılır. Elvan amacına ulaşmıştır. Yaşananlardan sonra bünyesi zayıf düşen Nağme hastaneye gittiğinde hamile olduğunu öğrenir. Hamilelik haberi çiftliğe bomba gibi düşer. Bu durumdan memnun olmayan Şefika ve Güzel’in kötü planları vardır. Borçları yüzünden batakta olan Şimal kendisini kurtarmaya çalışırken Ejder’i zor duruma sokar.

SEN BENİMSİN DİZİSİ OYUNCULARI


Rüveyda ÖKSÜZ(Nağme): 1994 İstanbul doğumlu olan oyuncu 21 yaşındadır. Uzay bilimleri bölümü öğrencisidir 2013 Miss Türkiye birincisidir. Oyunculuk ve modellik yapmaktadır.

Nağme ünlü bir piyanist olma yolunda emek verirken Ejder ile tanışır ve bir anda hayatı değişir. Nağme Ejder’le bir trafik kazası sonrası tanışır ve ilk görüşte aşk gerçekleşir. Annesi ile beraber İstanbul’da yaşarken, Ejder’in peşinde Bursa’ya konağa gelir.



Gökhan KESER(Ejder): En son Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması finaline kadar gelmişti.

Büyük ve zengin ailenin oğludur. Annesi onu gelecekleri için başka bir kızla evlendirmek isterken o Nağme’yi çok sevmiş ve ailesine onu kabul ettirmeye çalışmıştır. Ejder’in başı hayranı olan elvan ile derttedir.

Buket Dereoglu(Nevin DENİZ): 1970 İstanbul doğumlu olan oyuncu 45 yaşındadır. En son Pulsar dizisinde başrol oynayarak izleyicinin beğenisini kazanmıştı

Nağme’nin annesidir. Başarılı bir piyanisttir. Nağme’yi Ejder’den korumak için o da Bursa’ya gelecektir.

Güven HOKNA (Bereket YENİLMEZ): İkinci Bahar filminde ki rolü ile izleyicinin beğenisini kazanmıştı

Ejder’in annesidir. Amacı Ejder’i başka bir kızla evlendirmektir.

Dila DANIŞMAN (Elvan ZORLU): Ejder’i ölümöüne seven bir kızdır. Bir oyunla Ejder’in bi gece koynuna girmiştir. Abisi Elvan’ı bulduklarında öldürmeye yemin etmişlerdir. Bu nedenle Ejder ona sahip çıkmaya çalışmaktadır

Burak SERGEN (Şimal TOPRAK)Oğlu askerde şehit düşmüştür. Bu nedenle psikolojik sıkıntılar yaşamaktayken Besime’den küçük çocuğu alınıp Şimal ve Şefika çiftine verilmiştir.

Seda AKMAN (Şefika TOPRAK): 1987 Kütahya doğumlu olan oyuncumuz uluslar arası güzellik yarışmasında 4. olmuştur. Şimdilerde modellik ve oyunculuk yapmaktadır. Acil Servis dizisi kadrosuna alınmış; ancak dizi isim değiştirdikten sonra tekrar kadroya alınmamıştır.

Dizinin acılı kadınlarındandır. Oğlu askerde şehit olunca başkasının oğluna üvey analık yapmak zorunda kalmış ve kalbi katılaşmıştır. Ejder’i amcasının kızı ile evlendirmek istediği için Nağme’nin Ejder ile olan ilişkisine kesinlikle karşı çıkmaktadır.