Ayağı Kırıldıktan Sonra Bir Süre Sahnelerden Uzak Kalan Ünlü Şarkıcı Sezen Aksu, Bostancı Gösteri Merkezi'nde Verdiği Konserle Muhteşem Bir Geri Dönüş Yaptı.

Sahneye yardımcısının kolunda gelen Aksu, konserde sesini kaybetti iddialarına da bomba bir yanıt verdi. Güzel sanatçı, "Benim kadar sahnede konuşan yok. Sesini kaybetti o yüzden konuşuyor diyorlar. Siz karar verin...Artık çok yoruldum. Sahneler beni çok yoruyor" dedi.

Sahnede her zamanki gibi espri üstüne espri yapan Sezen Aksu, seyircilerden birinin kendisine abla demesi üzerine "Abla deme bir gün lazım olur" yanıtını verdi. Bir seyircinin Aksu'nun elindeki terli mendili istemesine üzerine de şarkıcı “Anneannem doğduğumda beni tuzlamış. O yüzden derim kokmaz “ esprisini yaptı.

Başka bir hayranı da Sezen Aksu'dan elbisesini isteyince tecrübeli sanatçı yine espriyi patlattı ve “Fiko gel de şu elbiseyi çıkaralım. Bunlar iyice kudurdu’’ yanıtıyla kırdı geçirdi. Daha önce verdiği İzmir konserinde kırık ayağına rağmen sahnede göbek atan  Sezen Aksu, "Ben böyleyim işte. Sahneye çıkınca adeta kendimden geçiyorum" açıklamasında bulundu.