Ekranların tarz yarışma programı Bu Tarz Benim birbirinden iddialı 11 yarışmacısıyla hafta içi her gün Show TV’de izleyicilerle buluşuyor. Sunuculuğunu Ebru Akel'in üstlendiği jüri üyeiklerini  Moda Tasarımcısı Cemil İpekçi, Moda Yazarı Sibel Arna, Stil Danışmanı Umut Eker ve Manken Chloe Loughnan Ortaç'ın yaptığı yarışma programında bu gece eleme heyecanı yaşanacak.

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde bu hafta; Suzan Kardeş, Ferman Toprak ve  Gökçemuhteşem performanslarıyla izleyicileri coşturmaya geliyorlar. Birbirinden eğlenceli şarkıların yer alacağı program, izleyicilere keyif dolu bir akşam yaşatacak.

Yarışmacılar bu hafta, “Kostüm Partisi” konseptiyle, birbirinden iddialı kostümlerini giyinecekler ve jüriden geçer not almaya çalışacaklar. Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kalacak.
 
Birbirinden ilginç gösteriler ve en güzel şarkıların yer alacağı bu renkli gecenin sonunda,Bu Tarz Benim’e ve hayallerine kim veda edecek ?