Mutantlar dünyaya geri dönüyor. Hem de tam anlamıyla bela olarak... Muhteşem bir aksiyon filmi olarak methedilen ve bizleri fantastik bir dünyaya götüren X-Men Apocalypse belki de 2016'nın en çok beklenen filmlerinden bir tanesi. Özellikle yıllar geçtikten sonra bu işe yeniden el atmayı planlayan Marvel, tarafımıza oldukça iyi bir şekilde oyunculuk performansları ve yönetmenlik başarısı sunuyor. Ekibin uzun süredir yazdığı senaryo ise oldukça çarpıcı. Büyük bir bütçe ile yola çıkan X-Men Apocalypse'de bu kez Apocalypse dünyayı ve insan ırkını yok etmeye geliyor. Zira, gördüklerinden hoşnut değil ve dünya hiç beklediği gibi gelişmemiştir. Bu uğurda kendisine bir ekip kuran ve insan ırkını yok etmeyi amaçlayan Apocalypse'nin karşısında ise Profesör X önderliğinde bir ekip mevcut. Bu filmi, X Men Kıyamet izle adı ile, Türkçe olarak izleyebilirsiniz.

Bir diğer filmimiz ise, özellikle tarih ve belgesel niteliğinde bir şeyler seven herkes için geliyor. Tiberius'un kutsal Roma imparatorluğunun başına geçtiği sırada katlettiği babası ve kardeşi ile mücadelesini anlatan Ejder Kılıcı; Çin yapımı bir film ve Çin'in en yüksek maliyetli filmi olarak biliniyor. Bugüne dek Çin sinemasında pek az gelişme gördük ancak bu filmle birlikte, özellikle oyunculuk ve yönetmenlik performansına bakıldığında bu filmin izlenmesi gerektiğini belirtebiliriz rahatlıkla. Başrollerinde Jackie Chan ve Adrien Brody gibi isimlerin olduğu bu filmi Ejder Kılıcı izle seçeneği ile izleyip yorumlayabilirsiniz. Özellikle Roma İmparatorluğu ve Çin Hanedanlarının mücadelesini görmek istiyorsanız, tarihten bir şeyler almak istiyorsanız, Ejder Kılıcı sizin için biçilmiş kaftan olacaktır.

Bir diğer filmimiz ise, Quentin Tarantino'nun efsane Western filmlerinden bir tanesi olan Nefret Sekizlisi. Kışın soğuk ve çetin şartlarında ansızın bir araya gelen sekiz insanın, sekiz belalının hikayesini bizlere oldukça gerçekçi biçimde aktaran Tarantino, bu filmi yaparken fazla kapalı ve melankolik davranmış. Kan, coşku ve maceranın yer aldığı filmde aynı zamanda her hali ile bir kapalılık da söz konusu. Siz de Tarantino'nun bu muhteşem yapıtını Nefret Sekizlisi izle seçeneği ile izleyin.