'Seni Seviyorum' adlı parçasının Ayla Çelik'in, 'Bağdat' şarkısına benzetilmesiyle ilgili konuşan Soner Arıca bomba açıklamalarda bulundu. Şarkıyı ilk duyduğunda "neler oluyor" dediğini söyleyen Soner Arıca,  Ayla Çelik'in hırsızlık yapmadığını söyledi. Ayla Çelik kimdir? Soner Arıca kimdir?

Soner Arıca, önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.  Dokuz yıl önce çıkardığı, 'Seni Seviyorum' adlı parçasının Ayla Çelik'in, 'Bağdat' şarkısına benzetilmesine Arıca, "Bu olaylar ilk çıktığında ne oluyor dedim. Sonra bir baktım ki gerçekten de iki şarkı arasında benzerlik var. Ama tabii Ayla benden çaldı demiyorum. Belki çok uzun zaman önce dinlemiştir, etkinlemiştir. Ama kesinlikle diyebilirim ki ortada bir hırsızlık konusu yok" dedi.

Geride bıraktığımız günler katıldıkları bir partiden samimi fotoğraflar paylaşan Ayla Çelik ve Beyazıt Öztürk arasında bir aşk olduğu iddiaları gün geçtikçe güçlenirken, Ayla Çelik’in açıklaması konuya açıklık getirdi. Şarkıcı, “Beyaz Show”un 20. yıl kutlamasında Öztürk'le çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşmasıyla alevlenen dedikoduların gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Ayla Çelik
Önceki gün Zorlu Center'ın yaza merhaba partisi kapsamında verdiği konser öncesi konuyla ilgili soruları yanıtlayan Çelik şöyle dedi: “Beyaz benim iyi arkadaşım, canım ciğerim. Evet bir düet yaptık, yine yapabiliriz. Selfie çektik, yine çekebiliriz. Ancak bu aşk yaşadığımız anlamına gelmez” dedi.