Survivor All Star'da finala kalan isimler belli oldu. Haftalar önce Kıbrıs'a gimeyi garantileyen Turabi'nin ardından dün de Hilmicem Kıbrıs'taki final oyunlarına katılmayı garantilemişti. Bu gün ise Begüm'ün finale kalmasının ardından SMS'te birinci olan Merve Aydın'da Survivor'da finale kalan 4. isim oldu ve Hasan elendi.

Survivor Merve Aydın'ın tek başına Gönüllülere karşı verdiği müthiş mücadele hayranlıkla takip ediliyor. Bu arada Survivor Merve Aydın'ın bir fotoğrafı instagramda paylaşıldı. Ancak bu fotoğrafın Merve Aydın'a ait olduğuna kimse inanmadı.

İşte Survivor All Star'da finale kalan Ünlüler takımının kaptanı Merve Aydın'ın o fotoğrafı:
Merve Aydın Kimdir?

Merve Aydın, 17 Mart 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy'de doğdu. Aslen Ordulu olan Survivor Merve, Özel Doğa Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Basketbolcu bir erkek kardeşi vardır. ENKA spor kulübünün sporcusu olan Survivor Merve Aydın, 2008 yılında Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 metre yarışında üçüncü gelerek gümüş madalya kazanmıştır. 2011 yılında İzmir'de yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası-A Grubu 4x400 m bayrak yarışında birinci oldu.