Survivor 2017'de Ünlüler takımında yarışan İlhan Mansız ikinci haftanın sonunda en başarılı yarışmacı oldu. 28 Ocak Cumartesi yapılan Dokunulmazlık oyununda tüm oyunları kazanarak 4'de 4 yapan İlhan Mansız 29 Ocak bireysel dokunulmazlık oyununu da kazandı ve büyük bir başarıya imza attı. 29 Ocak bireyse dokunulmazlık oyununu kazanan İlhan Mansız kimdir?

Survivor 7. bölümde dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Dün oynanan dokunulmazlık oyununu ünlüler kazanmış ve gönüllüler takımı eleme için 2 aday çıkmıştı. Bugünde ünlüler takımı eleme için 2 aday çıkaracak. Survivor 7. bölümde bireysel dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanıyor...

İlhan Mansız bireysel dokunulmazlık oyunu kazandı

Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı bireysel dokunulmazlık için kıyasıya bir mücadele verdi. Ünlülüler takımında bireysel dokunulmazlığı kazanan kişi eski ünlü futbolcu İlhan Mansız oldu. 

İlhan Mansız 28 Ocak Cumartesi yapılan dokunulmazlık oyununda da büyük bir başarıya imza atmış ve tüm oyunları kazanmıştı.

Bu Arada Ünlülerde Elenecek Adaylar Olarak Seda Demir ve Sabriye'nin adı yazıldı...

İlhan Mansız bireysel dokunulmazlık oyunu

Survivor 2017 28 Ocak Cumartesi dokunulmazlık oyunu

Survivor 6. bölümde dokunulmazlık oyunu heyecanı devam ediyor. Survivor 6. bölümde yağmurun çok şiddetli yağmasından dolayı adada zor anlar yaşayan Ünlüler takımında gergin dakikalar adada huzursuzluğa sebep oldu. Yarışmacılardan ​Serhat ve Adem arasındaki kavga gerginliği arttırdı. İşte Survivor 6. bölümde yaşananlar...

Survivor dokunulmazlık oyunu heyecanı devam ediyor. 

Dokunulmazlık ünlülere gitti

Çekişmeli geçen oyunda ilk turu 5-3 Ünlüler Takımı kazandı. İkinci turdak mücadele kıran kırana devam etti. İkinci turda çok iyi bir performans sergileyen Gönüllüler ikinci turu 5-2 kazanmayı başararak dokunulmazlığı best of turuna taşıdılar. 

Best Of turunda da eşitlik bozulmadı ve tur bayrak yarışına kaldı. Best Of turunda Serhat ve Adem kavgası geceye damga vuran gerginliklerin başında geliyordu. Acun Ilıcalı’nın araya girmesiyle Ünlüler Takımı sakinleşti. Bayrak yarışında İlhan ve Sema yarıştı. İlhan Mansız kazandı ve dokunulmaz ünlüler takımına gitti. 
Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Survivor 27 Ocak ödül oyunu büyük heyecana sahne oldu. Ödül; yumurta ve mercimek olarak belirlendi. Yumurta ve mercimek için kıyasıya mücadele eden iki ekipten gönüllüler ödülün sahibi oldu.