Geçtiğimiz hafta dounulmazlık oyununu kazanarak büyük moral yakalayan ve Sahra'nın elenmesine sevinen Ünlüler şok geçiriyor. Ünlüler bu hafta önce üst üste ödül oyunlarını kaybettiler. Ardından bugün oynanan dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler hayal kırıklıklarına bir yenisini daha eklediler.

24 Mayıs Pazar günü oynanan Survivor All Star dokunulmazlık oyununda ortalık fena karıştı. Oyunu kaybetmesine sinirlenen Bozok Hakan'a kafa attı. Son oyunda dokunulmazlığı Gönüllülerin kazanmasının ardından Bozok sevincini abartınca yine bir uyarı aldı. Hakan'ın "Evli adamsın, çocuğun var, utanmalısın" demesine sinirlenen Bozok'u Begüm sakinleştirdi.

Geçen haftalarda silahları gömen ve barış çubuklarını tüttüren Ünlülerde ise dokunulmazlığın kaybedilmesinin ardından baltalar yeniden çıkarıldı. Fianle yaklaşırken herkes adada kalma planları yapıyor.

Bu hafta Berna ya da Hakan ikilisinden birinin elenmesi yüksek ihtimal olarak görünüyor. Büyük ihtimalle SMS'e Hakan, Berna ve Serenay çıkacak. Doğukan MAnço kişisel dokunulmazlık sembolünü kazandığı için adı yazılmayacak aksine o da bir isim söyleyecek.

3 kişi Berna, 3 kişi Hakan yazdı. Hakan ve Berna gitme adayı olarak SMS'e çıkacak.

Survivor All Star'da eleme 27 Mayıs Çarşamba gecesi yapılacak.